Η μεγαλύτερη έξοδος της πενταετίας: Μαζικά φεύγουν οι εκδρομείς για διακοπές – Με πληρότητα 100% έρχονται τα λεωφορεία στην Αχαΐα

Με τον Αύγουστο -που παραδοσιακά αποτελεί τον μήνα των διακοπών για τους περισσότερους Έλληνες- να βρίσκεται μία «ανάσα» μακριά, χιλιάδες ήταν και σήμερα οι ταξιδιώτες που έφυγαν φορτωμένοι με τις βαλίτσες τους, για να απολαύσουν το καλοκαίρι σε κάποιο κοντινό ή και πιο μακρινό προορισμό.

Αυξημένη ήταν και σήμερα η κίνηση στα λιμάνια, τους σταθμούς των λεωφορείων αλλά και στις εθνικές οδούς σύμφωνα με την ΕΡΤ, ενώ τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι φέτος θα έχουν τη μεγαλύτερη έξοδο των τελευταίων πέντε ετών!

Η πληρότητα στα ΚΤΕΛ που φεύγουν από τον Κηφισό αγγίζει το 100% κυρίως για προορισμούς των Νομών Αχαϊας, Κορινθίας και Μεσσηνίας.

Το λιμάνι του Πειραιά «βουλιάζει» καθώς για σήμερα έχουν προγραμματιστεί συνολικά 23 δρομολόγια με 21.699 ταξιδιώτες!

Από τη Ραφήνα οι αντίστοιχες αναχωρήσεις είναι 12 με 7.150 εκδρομείς, ενώ από το λιμάνι του Λαυρίου έχουν προγραμματιστεί 9 δρομολόγια και θα μετακινηθούν 1.593 άνθρωποι.

 

ΠΗΓΗ

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη στείρωση της γάτας σας – Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία

Κώστας Γενιδούνιας: Ο «βάσιμος λόγος» απόλυσής μου από την Hellenic Train είναι ότι είπα την αλήθεια

Με ελικόπτερο η διάσωση επιβάτη κρουαζερόπλοιου έξω από τη Ρόδο

Εμμανουήλ Καραλής και Αναστασία Μαγαλιού έτοιμοι για το πιο μεγάλο βήμα στη σχέση τους

Πάτρα: Γιορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Θαλασσαιμίας – ΦΩΤΟ

Μελιτζάντες φούρνου τύπου Parmigiana

Στα Καλάβρυτα η Νέα Αριστερά