Η Μάντσεστερ Σίτι «εξαφάνισε» τον Μεντί

14/09/2021 | 21:26

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν θέλει να έχει πλέον καμία σχέση με τον Μπεντζαμίν Μεντί και προσπαθεί να το δείξει με κάθε τρόπο.

Οι «Πολίτες» αφαίρεσαν κάθετι που τους συνδέει με τον Γάλλο αριστερό μπακ και από την μπουτίκ του συλλόγου. Φανέλες, κούπες και διάφορα άλλα προϊόντα με το όνομά του δεν υπάρχουν πουθενά, με την Σίτι να τον «εξαφανίζει» από την ομάδα.

Θυμίζουμε πως ο Μπεντζαμίν Μεντί κατηγορείται για την διάπραξη τεσσάρων βιασμών (οι τρεις στην ίδια γυναίκα) και μιας σεξουαλικής επίθεσης σε τρεις γυναίκες, με την υπόθεση να αναμένεται να εκδικασθεί στις 24 Ιανουαρίου.

Μέχρι τότε, ο Γάλλος θα παραμείνει στη φυλακή, με τις αγγλικές αρχές να μην κάνουν δεκτή την αίτηση αποφυλάκισής του με την καταβολή χρηματικής εγγύησης.

πηγη

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Γιάννης Πανίτσας σε ηλικία 55 ετών

Απίστευτο περιστατικό: Το τζατζίκι σε εστιατόριο έστειλε Πατρινούς στο νοσοκομείο – Σφραγίστηκε η επιχείρηση

Οι Πατρινοί αποχαιρετούν στο διαδίκτυο τον τραγουδιστή Γιάννη Πανίτσα που “έφυγε” στα 55 του

Αχαΐα: Εκατοντάδες στην κηδεία του Γιάννη Πανίτσα! Το συγκινητικό βίντεο

Αχαΐα: Γυναίκα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δύο φορές – Κατανάλωσε χάπια και μετά έπεσε από παράθυρο νοσοκομείου!

Αχαΐα – Απίστευτο τροχαίο: Εκσκαφέας παρέσυρε ΙΧ και το πέταξε σε χαντάκι – Επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό των επιβατών ΦΩΤΟ

Εορτασμός της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» και της μνήμης του Αγίου Αρτεμίου στην Πάτρα

Πάτρα: Ανήλικοι επιτέθηκαν σε συνομήλικό τους και τον έσπασαν στο ξύλο