Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν Μπάρκερ αποκάλυψε πως θεωρούσε την Κέιτλιν Τζένερ υπερβολικά «ελεγκτική και αυταρχική» ως θετή μητέρα. Η τηλεπερσόνα και η Κλόε Καρντάσιαν είναι κόρες της Κρις Τζένερ και του Ρόμπερτ Καρντάσιαν. Μετά το διαζύγιό τους, η Τζένερ παντρεύτηκε με τον Μπρους Τζένερ, ο οποίος στη συνέχεια υποβλήθηκε σε εγχείρηση επαναπροσδιορισμού φύλου και απέκτησε το όνομα Κέιτλιν. Την περίοδο που η μητέρα της Κόρτνεϊ προχώρησε στη νέα της σχέση ήταν σε ηλικία 11 ετών, ενώ η Κλόε ήταν έξι. Η Κόρτνεϊ τόνισε, ότι η συγκατοίκηση με την Κέιτλιν τη δυσκόλεψε σε τέτοιο βαθμό που αποφάσισε, όταν ήταν έφηβη, να φύγει από το σπίτι και να μετακομίσει με τον πατέρα της, Ρόμπερτ Καρντάσιαν.
Η εξομολόγησή της έγινε κατά τη διάρκεια του podcast «Khloé In Wonder Land», που παρουσιάζει η αδερφή της, Κλόε Καρντάσιαν, η οποία έδειχνε να ξαφνιάζεται με τις δηλώσεις της, καθώς είχε εντελώς διαφορετικές αναμνήσεις από τη συγκατοίκησή τους με την Κέιτλιν.
Μιλώντας για τη δική της εμπειρία ως μητριά των παιδιών του συζύγου της, Τράβις Μπάρκερ —του 21χρονου Λάντον, της 19χρονης Αλαμπάμα και της 26χρονης Ατιάνα Ντε Λα Χόγια, κόρης της πρώην συντρόφου του— η Κόρτνεϊ σημείωσε πως απολαμβάνει το γεγονός ότι δεν έχει τον ρόλο της αυστηρής πειθαρχίας: «Αν ένας έφηβος κάνει κάτι που κάνουν οι έφηβοι, δεν είμαι εγώ εκείνη που θα πρέπει να το πάρει βαριά», ανέφερε.
Η Κλόε την επαίνεσε, λέγοντας ότι κι εκείνη θυμάται την Κέιτλιν να έχει παρόμοια στάση όταν ήταν παιδιά: «Δεν προσπάθησε ποτέ να γίνει μπαμπάς. Το εκτίμησα και το σεβάστηκα πάντα αυτό». Η αντίδραση της Κόρτνεϊ ήταν άμεση: «Εντάξει, δεν ήταν έτσι η δική μου εμπειρία. Ίσως γι’ αυτό ήταν έτσι η δική σου… Οπότε, χαίρομαι που το έζησες έτσι».
Η Κλόε έκπληκτη τη ρώτησε αν η Κέιτλιν προσπάθησε να την υποκαταστήσει ως πατέρας. Η απάντηση της Κόρτνεϊ ήταν αποκαλυπτική: «Ήταν ελεγκτική και αυταρχική. Έλεγε “αυτοί οι φίλοι δεν μπορούν να έρχονται σπίτι“». Η Κλόε αναρωτήθηκε αν αυτή η δύσκολη εμπειρία επηρέασε τον τρόπο που η Κόρτνεϊ διαχειρίζεται σήμερα τον ρόλο της ως μητριά, με την ίδια να αναφέρεται στη θετική επιρροή της πρώην αρραβωνιαστικιάς του πατέρα τους, Ντενίζ: «Η Ντενίζ ήταν η αρραβωνιαστικιά του πατέρα μας για πέντε χρόνια. Τη λατρέψαμε και τη λατρεύουμε ακόμη», είπε η Κλόε. Η Κόρτνεϊ συμφώνησε: «Την αγαπώ και διατηρώ ακόμη σχέση μαζί της. Ήταν καταπληκτικό πρότυπο. Μας έμαθε τόσα πολλά για το πώς να γίνουμε κυρίες εκείνη την περίοδο».
Όταν η Κλόε τη ρώτησε αν η απόστασή της από την Κέιτλιν οφειλόταν στο ότι αισθανόταν πως αντικαθιστούσε τον πατέρα τους, η Κόρτνεϊ είπε: «Ναι. Νόμιζα απλώς ότι δεν τον συμπαθούσες επειδή έπαιρνε τη θέση του μπαμπά. Όχι ότι πραγματικά μπορούσε να την πάρει… Κανείς δεν μπορούσε».
Η Κόρτνεϊ αναλογίστηκε: «Πόσο περίεργο που είχαμε τόσο διαφορετικές εμπειρίες. Νομίζω επειδή ήσουν πιο μικρή». Τότε, η Κλόε υπέθεσε ότι ίσως η απόρριψη της Κόρτνεϊ λειτούργησε ως «μάθημα» για την Κέιτλιν: «Ίσως η μαμά του μίλησε. Ίσως εσύ τον δίδαξες κάτι με τη στάση σου. Μπορεί να ήταν μάθημα για όλους».
Έπειτα, η Κόρτνεϊ αποκάλυψε ακόμα ένα περιστατικό από την τότε σχέση τους: «Έλεγα “θέλω να πάρω τον μπαμπά μου!” και μου το έκλεινε. Φωνάζαμε ο ένας στον άλλο». «Δεν το έζησα καθόλου έτσι. Τρελό. Να μένεις στο ίδιο σπίτι, να μεγαλώνεις με τους ίδιους γονείς και να έχεις εντελώς διαφορετικές εμπειρίες… Λυπάμαι που πέρασες κάτι τέτοιο», είπε η Κλόε. «Ευχαριστώ. Δεν πειράζει. Γι’ αυτό πήγα να μείνω με τον μπαμπά», απάντησε η Κόρτνεϊ.
protothema.gr