Η Κιμ Κατράλ βραβεύτηκε για την προσφορά της στο Ταμείο των Ηθοποιών

09/05/2022 | 16:56

Η Αγγλοκαναδή ηθοποιός Κιμ Κατράλ (Kim Cattrall) ήταν επίτιμη καλεσμένη στην εκδήλωση του «Variety 2022 Power of Women» στη Νέα Υόρκη.

Βραβεύτηκε για την προσφορά της στο Ταμείο των Ηθοποιών, την μη κερδοσκοπική ένωση που προσφέρει οικονομική και υγειονομική βοήθεια σε ηθοποιούς και καλλιτέχνες μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Στην τελετή συναντήθηκε και φωτογραφήθηκε μαζί με τρεις πρώην συναδέλφους της από την διάσημη τηλεοπτική σειρά «Sex and the City» που πρωταγωνιστούσε: τον δημιουργό της σειράς Ντάρεν Σταρ (Darren Star), τη σχεδιάστρια κοστουμιών Πατρίτσια Φιλντ (Patricia Field) και την συγγραφέα Κάντις Μπούσνελ (Candace Bushnell) η οποία μαζί με την στήλη της για το «New York Observer» και το βιβλίο της βασίστηκε η σειρά του HBΟ η οποία διήρκεσε έξι σεζόν και δημιούργησε δύο κινηματογραφικές ταινίες.
«Σημαίνει τα πάντα για μένα. Περάσαμε πάνω από 25 χρόνια μαζί» είπε η Κατράλ για τους πρώην συνεργάτες της που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση για να την τιμήσουν και τόνισε πόσο της έλειψαν.

Για τον εμβληματικό της ρόλο, τόνισε ότι «είναι πολύ υπερήφανη για τη Σαμάνθα». Αλλά μετά από έξι σεζόν και δύο ταινίες, πρόσθεσε: «Όλα μέσα μου έλεγαν: “Τελείωσα”». «Δεν εγκατέλειψα κανέναν. Μπορείς να φανταστείς να επιστρέφεις σε μία δουλειά που έκανες πριν από 25 χρόνια; … Τα πάντα πρέπει να εξελίσσονται ή να πεθαίνουν» είπε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν την τελετή στο Variety. Προσθέτοντας ότι το «And Just Like That είχε στοιχεία από το παρελθόν. Δεν θέλω να εμφανίζομαι πια γυμνή. Είμαι 65 ετών, σε πολύ καλή φόρμα αλλά δεν ενδιαφέρομαι».

Φέτος, η διάσημη ηθοποιός πρωταγωνιστεί ως Σόφι στη αμερικανική κωμική σειρά «How I Met Your Father» αλλά και στο επερχόμενο revival του «Queer as Folk» που θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο, ενώ θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο στην κωμική σειρά στο «About My Father».

 

ΑΜΠΕ

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ