Η Katy Perry κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι «Smile»

11/07/2020 | 09:38

 

 

Η Katy Perry κυκλοφόρησε το ολοκαίνουργιο τραγούδι της «Smile» αφού αποκάλυψε επίσημα τον τίτλο και το εξώφυλλο του πέμπτου στούντιο άλμπουμ της, το οποίο φέρει τον ίδιο τίτλο. Το άλμπουμ έφερε αρχικά τον τίτλο KP5 που είχαν δώσει οι θαυμαστές της.
 
Στο εξώφυλλο του άλμπουμ εμφανίζεται η 35χρονη με κόκκινη μύτη κλόουν ενώ ποζάρει μουτρωμένη στην κορυφή της λέξης «Smile».
Η Katy Perry κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι «Smile» 

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια κοινοποίησε προηγουμένως ένα απόσπασμα του τραγουδιού.

«Έγραψα το τραγούδι, όταν περνούσα μια από τις πιο σκοτεινές περιόδους της ζωής μου και είχα χάσει το χαμόγελό μου. Ολόκληρο το άλμπουμ είναι το ταξίδι μου προς το φως – με ιστορίες ανθεκτικότητας, ελπίδας και αγάπης» είπε για το νέο της project.

«Πρέπει να πω ότι κράτησε για λίγο, αλλά τώρα έχω πάλι πίσω αυτό το χαμόγελο» αναφέρει στίχος του τραγουδιού.

Ευτυχώς, οι θαυμαστές δεν θα πρέπει να περιμένουν πολύ περισσότερο για το «Smile», καθώς η Katy Perry ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 14 Αυγούστου.

Η τραγουδίστρια πρόσφατα μίλησε για τη σκοτεινή περίοδο στη ζωή της μετά τον χωρισμό της το 2017 με τον Ορλάντο Μπλουμ, με τον οποίο στη συνέχεια επανασυνδέθηκε.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε