Η Κάμαλα Χάρις έπλεξε το εγκώμιο του Τζο Μπάιντεν στην πρώτη της ομιλία – Δεν είπε τίποτα για την προεδρική κούρσα

22/07/2024 | 19:55

Την ευγνωμοσύνη και την εκτίμηση στο πρόσωπο του Τζο Μπάιντεν εξέφρασε στην πρώτη της ομιλία μετά την απόσυρση του Τζο Μπάιντεν από την κούρσα για την προεδρία, η Κάμαλα Χάρις η οποία έχει λάβει μέχρι στιγμής στήριξη από μεγάλο μέρος του Δημοκρατικού Κόμματος προκειμένου να ηγηθεί αυτή της «μάχης» απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ.

«Μοναδικής αξίας η κληρονομιά που αφήνει στη σύγχρονη ιστορία ο Μπάιντεν» τόνισε η Χάρις στην πρώτη της ομιλία έξω από τον Λευκό Οίκο. Από την ομιλία έλειπε ο Τζο Μπάιντεν λόγω της νόσησής του από κορωνοϊό.

«Τα επιτεύγματα του Μπάιντεν μέσα στα τελευταία τρία χρόνια είναι σπουδαία για τη σύγχρονη ιστορία», δήλωσε.

«Σε μία θητεία, έχει ήδη ξεπεράσει του περισσότερους προέδρους που υπηρέτησαν δύο θητείες» πρόσθεσε η Χάρις. 

Μιλώντας για τη γνωριμία της με τον Μπάιντεν τόνισε: «Γνώρισα για πρώτη φορά τον πρόεδρο μέσω του γιου του Μπό, με τον οποίο δουλέψαμε μαζί ως γενικοί εισαγγελείς στις πολιτείες μας».

«Ο Μπο μού έλεγε συχνά ιστορίες για τον πατέρα του. Μου έλεγε για το ήθος και την αξία του. Τα χαρακτηριστικά που ο Μπο εκτιμούσε στον πατέρα του είναι αυτά που βλέπω  στον πρόεδρό μας. Η ειλικρίνεια, η ακεραιότητα, η δέσμευση στην πίστη και την οικογένειά του, η μεγάλη του καρδιά και η αγάπη του, η βαθιά του αγάπη για τη χώρα μας. Είμαι αυτή που βλέπω καθημερινά ότι ο Μπάιντεν μάχεται για τον αμερικανικό λαό και είμαι βαθιά, βαθιά ευγνώμων για όσα έχει προσφέρει στο έθνος μας» είπε η Κάμαλα Χάρις.

«Ο Μπάιντεν ήθελε να είναι εδώ σήμερα αλλά αναρρώνει από τον κορωνοϊό» υπογράμμισε η Χάρις.

Η Χάρις δεν αναφέρθηκε στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

protothema.gr
 

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Καταγγελία-σοκ από μητέρα αυτιστικού παιδιού – Εκπαιδευτικός του έριξε χαστούκια – Δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης από την Πάτρα δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό – Τι έδειξε η Ιατροδικαστική

Πάτρα: Μπήκε σπίτι του, τον απείλησε με όπλο και τον χτύπησε για να καταθέσει ψέμματα στις Αρχές!