Η Καλομοίρα και η ανάρτηση περί εγκυμοσύνης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

05/01/2016 | 23:51

Με το… δεξί υποδέχτηκε το νέο έτος η Καλομοίρα μιας και εντός των επόμενων μηνών, θα κρατάει στην αγκαλιά της το τρίτο της παιδί. Η διάσημη τραγουδίστρια διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνη της γνωστοποιώντας το χαρμόσυνο νέο μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Η γλυκιά μανούλα, ανέβασε δυο φωτογραφίες όπου απεικονίζεται η ίδια μαζί με τα δυο δίδυμα αγοράκια της, κρατώντας με τα χέρια της την φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Η ίδια έγραψε στη λεζάντα: «μεγαλώνοντας την οικογένεια. Τριών μηνών έγκυος!!!…». Σίγουρα τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της Γιώργος Μπούσαλης, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

kalomr2.jpg

 

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη

Πάτρα: Ένας στη φυλακή, τρεις ελεύθεροι με όρους για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα Μπασιλάρη