Η Ιταλία ανακοίνωσε 13.314 κρούσματα και 356 θανάτους σε 24 ώρες – Τρίτο κύμα της πανδημίας στην Μπρέσια

23/02/2021 | 21:02

 

 

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην Ιταλία καταγράφηκαν 13.314 κρούσματα κορωνοϊού και 356 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 303.850 διαγνωστικά τεστ, το 4,4% από τα οποία ήταν θετικό. Χθες, τα κρούσματα ήταν 9.630, με 274 θανάτους.

Σε σχέση με τη χθεσινή ημέρα, στις ΜΕΘ τη χώρας βρίσκονται 28 περισσότεροι ασθενείς, ενώ στους νοσοκομειακούς θαλάμους είναι 140 περισσότεροι.

Στο μεταξύ, στην περιοχή της πόλης Μπρέσια, στη Λομβαρδία, αποφασίστηκε η αυστηροποίηση των μέτρων ασφαλείας και των περιορισμών, με κλείσιμο όλων των σχολείων, την απαγόρευση μετάβασης σε εξοχικά σπίτια και την επιλογή της τηλεργασίας, σε όλες τις περιπτώσεις που το επιτρέπουν.

Στην περιοχή, οι μεταλλάξεις του κορωνοϊού αγγίζουν το 39% του συνόλου των νέων περιστατικών και ο πρώην υπεύθυνος της ιταλικής Πολιτικής Προστασίας, Γκουίντο Μπερτολάζο, τόνισε ότι «προφανώς, στην Μπρέσια βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τρίτο κύμα της πανδημίας».

Εύκολο παγωτό καραμέλα με 3 υλικά

Τσουκαλάς για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Η κυβέρνηση δεσμεύτηκε για αξιοκρατία και έφερε πελατειασμό και διαφθορά»

Θρίλερ στην Αμαλιάδα: Την κυνηγούσε με ψαλίδι στο δρόμο και την έστειλε στο νοσοκομείο

Φωτιά στη Φθιώτιδα – Επιχειρούν και 6 εναέρια μέσα

Επαναλειτουργεί το παράρτημα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πατρών στην Φωκαίας

 Στις Βρυξέλλες με τον Ευρωπαίο Επίτροπο ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Φ. Ζαΐμης

ΠΑ.ΣΟ.Κ Αχαΐας: Στήριξη στους ιδιοκτήτες συνεργείων που αντιδρούν στο ψηφιακό πελατολόγιο

Σαρλίζ Θερόν: “Έκανα one night stand με 26χρονο και ήταν καταπληκτικό”