Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για τη στενή σχέση με τους γονείς της – ΒΙΝΤΕΟ

16/09/2020 | 19:34

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μπήκε δυναμικά στη «μάχη» της τηλεθέασης. Η παρουσιάστρια, μέσω της εκπομπής της «Pop Up» στον Alpha δείχνει καθημερινά τον αυθορμητισμό της και την ειλικρίνεια της.

Σήμερα, η όμορφη Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση της Φωτεινής Πετρογιάννη για την σχέση της με τους γονείς και ποια από τα προσωπικά της μοιράζεται μαζί τους.

«Mε τον μπαμπά μου βγαίνουμε οι δυο μας για ποτό και μου παραγγέλνει πάντα ανθρακούχο νερό. Σαν παιδί όμως, θυμάμαι ότι ο μπαμπάς μου δούλευε πολύ, αλλά έκανε κάτι πολύ γλυκό που τότε δεν το καταλάβαινα: πώς αφήνουμε ψιλά στο αυτοκίνητο για τα διόδια, ο μπαμπάς μου άφηνε ψιλά και εγώ και η αδερφή μου παίρναμε λιχουδιές. Την άλλη μέρα το είχε ξαναγεμίσει πάλι, σου λέει εγώ θα κοιμηθώ το μεσημέρι, θα πάρουν τα κλειδιά, θα ανοίξουν το αυτοκίνητο, θα πάρουν λεφτά να πάρουν κανένα πατατάκι να φάνε» ανέφερε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τον μπαμπά μου τον θυμάμαι να δουλεύει πάντα. Μας έπαιρνε μαζί στη δουλειά για να τη μαθαίνουμε και μας έδινε τυρόπιτα. Θυμάμαι να είναι βιοπαλαιστής και να μας μαθαίνει κάθε μέρα πώς βγαίνουν τα χρήματα και τι σημαίνει η δουλειά».

Συνεχίζοντας το μοντέλο εξομολογήθηκε τι τη ρωτάνε οι δικοί της για τις σχέσεις της αλλά και τι μοιράζεται από μόνη της μαζί τους: «Ο δικός μου μπαμπάς ρωτάει μόνος του. Κάνει περιορισμένες ερωτήσεις και δέχεται περιορισμένες απαντήσεις. Θα με ρωτήσει «καλός είναι;», θα πω εγώ «καλός». «Ντάξει παιδί μου». Και οι δύο μου γονείς εμένα λίγα λένε και πολλά κάνουν» και πρόσθεσε: «Οτιδήποτε είναι στενάχωρο δεν το λέω ποτέ στη μαμά μου. Θα περάσει, θα λυθεί και θα της το πω μετά, γιατί οι γονείς στεναχωριούνται, μας αγαπάνε, μας πονάνε, μας έχουν μεγαλώσει και θέλουν το καλύτερο για μας».

Αχαΐα: Θρήνος για 35χρονο που έφυγε από την ζωή (ΦΩΤΟ)

Παρουσία Μητσοτάκη τα εγκαίνια της Πατρών-Πύργου την Πέμπτη – Το πρόγραμμα

Το πρώτο συμβάν στη νέα Πατρών Πύργου – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Θρήνος για τη μικρή Κατερίνα – Πάλεψε 78 ημέρες στην ΜΕΘ

Κόλαση φωτιάς σε εργοστάσιο στο Αίγιο – Ήχησε το 112 ΝΕΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ

Χρ. Αλεξοπούλου για Γ. Παπανδρέου: Δήθεν Αχαιός που δεν κατάφερε να φτιάξει ούτε τον δρόμο για το χωριό του στο Καλέντζι

Δυτ. Ελλάδα: Νεαρός αποπειράθηκε να βιάσει 18χρονη στο λιμάνι, την έσωσε Ρομά!

Πέθανε η δημοσιογράφος Ντίνα Παππά – Είχε χάσει σε τροχαίο το μοναχοπαιδί της προ μηνών