Η Ιατρική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδας έκοψε την πίτα της ΦΩΤΟ

15/02/2023 | 08:23

Μήνυμα αισιοδοξίας στην κοπή της πίτας της ιατρικής εταιρείας δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου.

Το φλουρί έτυχε στην αναπληρώτρια καθηγήτρια Παθολογιας Καρολίνας  Ακινόσογλου η υγεία της οποίας δοκιμάστηκε το προυγουμενο έτος.

Ο πρόεδρος της εταιρείας νεφρολόγος Περικλής Δουζδαμπάνης, καθώς και ο αντιπρόεδρος αναπληρωτής καθηγητής Παθολογιας-Λοιμώξεων Στέλιος Ασημακόπουλος δήλωσαν ότι οι δύσκολες μέρες πέρασαν, έχουμε αποτελεσματικές θεραπείες, έχουμε εμβόλια και έχουμε κερδίσει πίσω τις ζωές μας. Το 2023 θα είναι η καλύτερη χρόνια από την έναρξη της πανδημίας.


 

Τραγωδία στην Αχαΐα – “Έσβησε” 6χρονη

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τριών ατόμων – Βγήκαν μαχαίρια!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)