Η γκάφα της Lady Gaga με το νέο της tatoo που συζητήθηκε!

17/02/2019 | 07:52

Δύο νέα τατουάζ έκανε η Lady Gaga, η οποία θέλησε να τα μοιραστεί με μια ανάρτησή της στους λογαριασμούς της στα social media.

Το ένα ήταν μια αναφορά στη νέα της ταινία «A Star Is Born», και το άλλο ήταν ένα πεντάγραμμο με τις νότες σολ και λα από δύο φορές, οι οποίες στα αγγλικά γράφονται G, A, G, A.

Ωστόσο υπήρχε ένα ορατό πρόβλημα στο τατουάζ που ακόμη και αν δεν γνωρίζεις από μουσική, μπορείς εύκολα να το αντιληφθείς. 

Το πεντάγραμμο… είχε τέσσερις γραμμές! 

Τι απάντησε η τραγουδίστρια, όταν την ρώτησαν γιατί το έκανε αυτό; 

Περιορίστηκε απλώς να πει ότι ήταν μεθυσμένη!

Η γκάφα της Lady Gaga με το νέο της tatoo που συζητήθηκε!
 

Το λάθος σύντομα διορθώθηκε και η Gaga δημοσίευσε το τατουάζ με την νέα γραμμή στο πεντάγραμμο σχολιάζοντας: «Η μουσική κρίση αποφεύχθηκε. Οι τεκίλες έκαναν την καημένη την πέμπτη γραμμή του πενταγράμμου να ξεχαστεί, αυτό είναι το σωστό».

Έπειτα η τραγουδίστρια ανέβασε κι ένα σύντομο κλιπ, στο οποίο εξηγεί ότι ως μουσικός ντρέπεται, αλλά ως άνθρωπος που σπάει πλάκα με τους φίλους του νιώθει ανακουφισμένη. «Είμαστε εντάξει. Η πέμπτη γραμμή επανήλθε. Συγγνώμη μουσική!», λέει η τραγουδίστρια.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ