Η Φωτίου, η… Φρειδερίκη και η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ

06/08/2016 | 16:08

​Την αντίδραση του ΠΑΣΟΚ προκάλεσαν οι δηλώσεις της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, η οποία από τη Ρόδο, δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Θα ξηλώσουμε το κράτος …της Φρειδερίκης και των επιγόνων της».

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ σημειώνει πως η κ. Φωτίου, «σε μια ακόμη κρίση “αριστεροσύνης” τόλμησε χθες από τη Ρόδο να δηλώσει ότι η Κυβέρνηση θα ξηλώσει το κράτος… της Φρειδερίκης και των επιγόνων της.

Ακόμη και οι πέτρες στην Ελλάδα γνωρίζουν πώς οικοδομήθηκε το Κράτος Πρόνοιας από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, με δομές και έργα σε όλη την Ελλάδα που αγκάλιασαν όσους είχαν πραγματικά ανάγκη.

Η Κυβέρνηση που κόβει το ΕΚΑΣ και το αντικαθιστά με τα συσσίτια της αναξιοπρέπειας, η Κυβέρνηση που θέλει όλους τους πολίτες στα όρια τη φτώχειας γιατί είναι ο μόνος τρόπος να τους διαχειριστεί, δεν έχει δικαίωμα να μιλά.

Η κα. Φωτίου, δεν έχει δικαίωμα να παραδίδει μαθήματα προοδευτικότητας.

Την αφήνουμε μόνη με τα κακοφτιαγμένα γεμιστά της που αναδεικνύουν τη νοοτροπία της…».

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αγρίνιο: Σμπαράλια έγινε αυτοκίνητο μετά από τροχαίο με εγκλωβισμό του οδηγού (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε πινακίδα εμπορικού κέντρου (ΦΩΤΟ)

Ξεκινάει σήμερα το πρόγραμμα για την παχυσαρκία με 30.000 δικαιούχους – Ποιοι θα λάβουν σήμερα και αύριο SMS