Η Φώφη Γεννηματά ζητά σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τις αποκαλύψεις Βαρουφάκη

20/01/2016 | 15:00

Σύσταση εξεταστικής επιτροπής, που θα εξετάσει όσα έγιναν από το 2000 έως σήμερα, προτείνει η Φώφη Γεννηματά.

«Μετά τις αποκαλύψεις που ακούστηκαν χθες από τον Γ. Βαρουφάκη, νέο ενδιαφέρον αποκτά η πρόταση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα εξετάσει από το 2000 έως σήμερα πώς φτάσαμε ως εδώ» σχολίασε.

Η κ. Γεννηματά πρόσθεσε πως αναμένει γι’ αυτό το θέμα τη στάση του πρωθυπουργού και της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας και υπενθύμισε ότι ο κ. Τσίπρας, τον περασμένο Ιούλιο, είχε καλύψει τον κ. Βαρουφάκη μιλώντας «για πολύτιμο asset της χώρας».

«Οφείλουμε στον ελληνικό λαό την αλήθεια και με ενδιαφέρον περιμένουμε αν θα στηρίξει την πρόταση η ΝΔ με τον νέο αρχηγό της, Κυριάκο Μητσοτάκη» κατέληξε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της