Η «Φλέβα Ζωής» θα χτυπήσει καρναβαλικά στην Αγορά Αργύρη

16/02/2023 | 16:05

Οι ανάγκες για αίμα σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας είναι τεράστιες. Η συνεχής έλλειψη αίματος, θέτει σε κίνδυνο δεκάδες ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, για να ζήσουν.

Γι’ αυτό το λόγο, σε προσπάθεια να καλυφθούν οι διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες, η «Φλέβα Ζωής», η φοιτητική ομάδα εθελοντικής αιμοδοσίας του Πανεπιστημίου Πατρών, οργανώνει εθελοντική αιμοδοσία, σε συνεργασία με το Κέντρο Αίματος του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών , η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22.02.2023 και ώρα 17:00-20:30 στην Αγορά Αργύρη (Αγίου Ανδρέου 12).

“Φορέστε λοιπόν τη καρναβαλική σας διάθεση και ελάτε να γίνουμε ήρωες και φέτος, βοηθώντας να σωθούν, έως και 3 συνάνθρωποί μας, δίνοντας μόνο δέκα λεπτά από το χρόνο μας”, αναφέρουν οι διοργανωτές στο κάλεσμα τους.

 

Πάτρα: Στο νοσοκομείο πεζή που παρασύρθηκε από ΙΧ

Ξέχνα τον καφέ: Έξι εναλλακτικοί τρόποι που θα σε γεμίσουν ενέργεια

Ομολόγησε ο 21χρονος ότι δολοφόνησε τη μητέρα του – «Τσακωθήκαμε και τη σκότωσα»

Τα νέα βιβλία του Αντώνη Σκιαθά στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου της Θεσσαλονίκης ΦΩΤΟ

Κουτάβι: Οι πρώτες εβδομάδες που είναι κρίσιμες για να μην αποκτήσει φοβίες

Μπισκότα αρωματικά, με ζύμη shortbread

Στην Πάτρα ο Αλέξης Χαρίτσης

16χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο