Στο νοσοκομείο βρέθηκε την Παρασκευή (14.11.2025) η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου προκειμένου να υποβληθεί σε μία χειρουργική επέμβαση.
Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» και του «Survivor» έστειλε ένα μήνυμα στους followers της προκειμένου να τους ενημερώσει για την κατάστασή της, τονίζοντας ότι χρειάστηκε να παραμείνει στο νοσοκομείο το βράδυ της Παρασκευής και σήμερα, Σάββατο, θα πάρει εξιτήριο.
Μάλιστα, μοιράστηκε και μία φωτογραφία στο Instagram στην οποία βρίσκεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι της και
«Παναγία μου, πόσα μηνύματα μου έχετε στείλει. Ευχαριστώ πάρα πολύ, είμαι καλά. Έκανα μια επέμβαση, είμαι στο νοσοκομείο, θα κάτσω εδώ απόψε το βράδυ. Όλα πήγαν καλά, μην ανησυχείτε, είναι κάτι που είναι περαστικό.
Για να αισιοδοξούμε και να λέμε τα καλά της υπόθεσης, όταν είσαι μάνα με ένα μωρό παιδί που ξυπνάει και 11 φορές τη νύχτα, είναι και μια καλή ευκαιρία να κοιμηθώ σήμερα, να πάρω τις ενυδατώσεις μου με τους ορούς, θα διαβάσω και ένα βιβλίο που μου έφερε ο άντρας μου και όλα θα πάνε καλά.
Να προσέχετε τους εαυτούς σας και να χαμογελάτε», είπε στο μήνυμα που έστειλε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στους διαδικτυακούς της φίλους.
newsit.gr
