Η Εύη Βατίδου ευχήθηκε για τα γενέθλια της κόρης της, Μάιρας Κούγια: «Μου λείπει εκείνο το πανέμορφο μωράκι και οι υπέροχες στιγμές μας»

20/01/2026 | 22:38

Η Εύη Βατίδου έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της, Χρίστο και Μάιρα Κούγια. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές, μάλιστα που έχει μιλήσει δημοσίως για εκείνα ή έχει κάνει αναρτήσεις στους λογαριασμούς της στα social media. 

Το βράδυ της Τρίτης (20.01.2026) η γνωστή παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο θέλησε να στείλει τις πιο γλυκές διαδικτυακές ευχές στην κόρη της, Μάιρα Κούγια, τον δεύτερο καρπό του γάμου της με τον Αλέξη Κούγια. Έτσι, δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες τους στο Instagram τόσο από την εποχή που η κόρη της ήταν μωρό όσο και από το σήμερα. 

«Μου λείπει εκείνο το πανέμορφο μωράκι και οι υπέροχες στιγμές μας… αλλά αυτή είναι η ζωή. Σήμερα πιο ωραία, ώριμη κοπέλα, 21, κουκλάκι πάντοτε! Να σε χαίρομαι, ευτυχία τύχη και γαλήνη στη ζωή σου. Ι love you. Και… αναμένω πρόσκληση για το πάρτι. Happy birthday! Η μαμά», έγραψε ως λεζάντα στην ανάρτησή της η Εύη Βατίδου.

Αμέσως μετά, οι διαδικτυακοί της φίλοι τής έστειλαν τις ευχές τους για τη μονάκριβη κόρη της, Μάιρα Κούγια. 

newsit.gr

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

Θύελλα αντιδράσεων για την τοποθέτηση Καρυστιανού για το θέμα των αμβλώσεων: “Επικίνδυνη και ακροδεξιά τοποθέτηση”