Η Εμινέ Ερντογάν έστειλε βίντεο στον Άκη Πετρετζίκη με τον χαλβά από στραγάλια

17/03/2022 | 08:50

 

Στο πρωτοσέλιδο της σημερινής εφημερίδας Hürriyet φιγουράρει ο χαλβάς που έφαγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Τούρκο πρόεδρο, Ταγιπ Ερντογάν,  κατά την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στην Κωνσταντινούπολη, την περασμένη Κυριακή.

«Σύμβολο ο χαλβάς» γράφει στον τίτλο της, ο οποίος συνοδεύεται και με μια φωτογραφία του Άκη Πετρετζίκη.

Η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Δημήτρης Οικονόμου προσκάλεσαν τον Άκη Πετρετζίκη να φτιάξει τα δύο γλυκά για να τα συγκρίνει.

Ωστόσο υπήρξε «παρέμβαση» εκ μέρους της τουρκικής Προεδρίας για να βγει ο σωστός χαλβάς.
 Και αυτό γιατί από τη συνταγή που δημοσίευσε χθες η τουρκική εφημερίδα έλειπε κάποιο σημαντικό υλικό. 

Έτσι χθες έστειλαν από την Τουρκική Προεδρία βίντεο με την Εμινέ Ερντογάν να φτιάχνει το συγκεκριμένο χαλβά το οποίο εστάλη στην ομάδα του Άκη Πετρετζίκη ώστε να φτιάξει σωστά τη συνταγή.

Στο σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας την οποία διαβάζουν περίπου 5 εκατομ. Τούρκοι γίνεται αναφορά και στη δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη χθες στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για την ανταλλαγή των βιβλίων με τη σύζυγο του Τούρκου προέδρου.

https://www.govastileto.gr/

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»