Η Έλλη Κοκκίνου εξομολογείται: «Έχω πέσει στα πατώματα για έναν έρωτα, έχω νιώσει μισοτελειωμένη»

20/01/2024 | 19:07

Η Έλλη Κοκκίνου έδωσε συνέντευξη το πρωί της Παρασκευής 19/1 στην εκπομπή «Fay’s Time» με αφορμή το νέο της τραγούδι «μισοτελειωμένη».

Η γνωστή τραγουδίστρια σε ερώτηση σχετική με τον τίτλο του τραγουδιού αποκάλυψε: «Εννοείται πως έχω πέσει στα πατώματα για έναν έρωτα. Έχω νιώσει μισοτελειωμένη και όχι μόνο μια φορά. Το καλό είναι ότι ολοκληρώνομαι μετά, περνάει, πάντα περνάει».

Ακόμη, η Έλλη Κοκκίνου μίλησε για το πως διατηρεί την εξωτερική της εμφάνιση: «Προσπαθώ για το καλύτερο, στερούμαι πάρα πολλά πράγματα, απολαύσεις, αλλά όλα στη ζωή είναι θέμα προτεραιοτήτων».

Τέλος, η Έλλη Κοκκίνου αναφέρθηκε και στον ρόλο της ως μητέρα: «Τον γιο μου δεν τον νοιάζει η αντίδραση του κόσμου. Αν με σταματήσει κάποιος έξω ο γιος μου γελάει, το θεωρεί φυσιολογικό. Είναι δύσκολο να συνδυάσεις τον ρόλο της τραγουδίστριας με τον ρόλο της μητέρας. Κάτι χάνεις και κάτι κερδίζεις».

https://www.govastileto.gr/

Κλειστή η Ιόνια Οδός από Άρτα μέχρι Αμφιλοχία μετά την κατολίσθηση και το ρήγμα 200 μέτρων – Θα αργήσει η αποκατάσταση του έργου

Πάτρα: Βρήκε νεκρό τον 30χρονο σύζυγό της – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στη φυλακή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας για το σκάνδαλο με τα 3 εκατομμύρια ευρώ με φόντο την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

Πάτρα: Αναστάτωση από τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Όχημα “καβάλησε” τη νησίδα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο στην εθνική οδό – Ένας τραυματίας-Φωτο & Βίντεο

Πάτρα: Το “μαγαζί” είχε από κοκαΐνη μέχρι χάπια έκσταση – Συνελήφθησαν δύο άτομα για εγκληματική οργάνωση – Έρευνες σε σπίτια της πόλης

Αχαΐα: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, νοσηλεύονταν σε κώμα και κατέληξε σε νοσοκομείο της Αττικής