Η Ελλάδα «παγώνει» τα αιτήματα ασύλου από Σύρους πολίτες

09/12/2024 | 18:01

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατόπιν εισήγησης του Διοικητή της Υπηρεσίας Ασύλου προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, και με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στη Συρία, αποφασίστηκε, μέχρι νεοτέρας, το «πάγωμα»της έκδοσης αποφάσεων ασύλου για υπηκόους Συρίας.

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Παναγιωτόπουλος, αντιλαμβανόμενος τη ρευστότητα της διαμορφωθείσας κατάστασης, αποφάσισε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, να κάνει αποδεκτή την εισήγηση, προκειμένου να ανασταλεί η έκδοση των σχετικών αποφάσεων.

ertnews.gr

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Έφοδος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε σπίτι γνωστού συνταξιούχου γιατρού – Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ομάδα νεαρών πριν γεμίσουν την πόλη με ναρκωτικά – Τι λέει η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκάρουν τα ευρήματα στο σπίτι του γνωστού γιατρού – Πλήθος φωτογραφιών και βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων ακόμα και τα εγγόνια του!

Πάτρα: 25χρονος φοιτητής έκοψε τις φλέβες του στην Εστία του Πανεπιστημίου

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη