Η Ειρήνη Μουρτζούκου στη ΓΑΔΑ: «Είμαι αθώα, δεν έχω πειράξει κανένα από τα παιδιά»

Τη ΓΑΔΑ επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης η Ειρήνη Μουρτζούκου όπου ενημέρωσε τις αρχές ότι ο νέος συνήγορος της είναι ο Νίκος Αλεξανδρής καθώς η πρώην συνήγορος της Βούλα Δημητριάδου παραιτήθηκε από την υπόθεση.

Ο Νίκος Αλεξανδρής ο οποίος συνόδευε την Ειρήνη Μουρτζούκου στη ΓΑΔΑ μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ανέφερε: «Ήρθαμε στο πλαίσιο της ενημερώσεως, να δούμε πως πηγαίνει η πορεία αυτής της ιστορίας, για να δηλώσει η κυρία Μουρτζούκου ότι είναι στη διάθεση των Αρχών για οτιδήποτε χρειαστούν και για να νομιμοποιηθώ ως δικηγόρος της υπόθεσης».

«Δεν μπορούμε να δώσουμε πληροφορίες για το πότε θα κληθεί η Ειρήνη να καταθέσει. Και να ήξερα πότε θα κληθεί δεν θα το έλεγα», πρόσθεσε ο συνήγορος υπεράσπισης της Ειρήνης Μουρτζούκου.

Σε δηλώσεις της στο Πρωινό λίγο νωρίτερα, η Ειρήνη Μουρτζούκου είπε: «Είμαι αθώα, δεν έχω πειράξει κανένα από τα παιδιά. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική αστυνομία και τους δικαστές. Με καταλαβαίνει εμένα κανένας; Ούτε πώς νιώθω, ούτε τίποτα. Εδώ με λένε συνέχεια δολοφόνο. Γιατί να μη βγαίνω να τους τα λέω; Δεν θα κάτσω όμως να τσακωθώ με τον κόσμο. Δε μου φταίει σε κάτι ο κόσμος. Νιώθω αδικία μεγάλη και στενοχώρια. Απλά δε μπορώ να το δείξω, δε θέλω. Για να προστατεύσω τον εαυτό μου. Όχι τίποτα άλλο, δεν κοιμάμαι».

Ο Γιώργος Παπανδρέου απαντά στη Μέρκελ: Το “τίποτα” που ήταν τελικά το “παν”!

Πάτρα: Η ΔΙ.ΑΣ τσάκωσε 53χρονο με κοκαΐνη

Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Γκέιμπριελ

Καιρός: Ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο με υψηλές θερμοκρασίες

Μάικλ Μάντσεν: Πέθανε ο «σκληρός» σταρ του Χόλιγουντ

Οικογένεια: Πώς η θέση σας επηρεάζει τη συμπεριφορά και τις αποφάσεις σας

Κ. Αχαΐα: Παραβίασε stop και οδηγούσε χωρίς δίπλωμα ο 63χρονος που συγκρούστηκε με όχημα του “Βοήθεια στο Σπίτι” – Έχασε τρία δάκτυλα 53χρονη εργαζόμενη

ΕΕ: Η δανική προεδρία υποδέχεται τον Ζελένσκι και υποστηρίζει την ένταξη της Ουκρανίας