Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον Αλμέιδα και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

30/04/2024 | 17:31

Στα γραφεία της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας θα δοθεί η… συνέχεια του ντέρμπι των play-off της Super League ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή (28/4) στην Τούμπα.

Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση για την Τετάρτη 8/5, τόσο τον προπονητή της Ένωσης, Ματίας Αλμέιδα, για το επεισόδιο που φέρεται να έλαβε χώρα αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, καθώς και την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, για το πανό που αναρτήθηκε στις εξέδρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού και προκάλεσε την αντίδραση των φιλοξενούμενων.

Η σχετική ανακοίνωση της ΔΕΑΒ

«Καλεί σε ακρόαση την Τετάρτη 8/5/2024 τον MATIAS JESUS ALMEYDA, προπονητή της ΠΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου να εκφράσει τις απόψεις του αναφορικά με φαινόμενο βίας που σχετίζεται με τον αθλητισμό, το οποίο φέρεται ότι έλαβε χώρα εκ μέρους του εντός του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου «Τούμπας» Θεσσαλονίκης, αμέσως μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΑΕΚ στις 28-4-2024 για τα Play Offs του πρωταθλήματος της Super League 1 2023/2024.
Εφαρμογή του άρθρου 9 του ν.5085/2024.

Καλεί σε ακρόαση την Τετάρτη 8/5/2024 την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να εκφράσει τις απόψεις της αναφορικά με ανάρτηση πανό κατά την διάρκεια του αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΑΕΚ που διεξήχθη στο γήπεδο «Τούμπας» Θεσσαλονίκης στις 28-4-2024, για τα Play Offs του πρωταθλήματος της Super League 1 2023/2024, με περιεχόμενο «ΜΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ… ΕΝΑΣ ΤΙΓΡΗΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ» – «ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΑΔΕΛΦΟΚΤΟΝΟΙ».
Εφαρμογή του άρθρου 14 του ν.5085/2024.».

 

ΠΗΓΗ

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης