Η Χίλαρι Κλίντον διευρύνει το προβάδισμά της έναντι του Ντόναλντ Τραμπ

05/06/2016 | 23:32

Η Χίλαρι Κλίντον, το φαβορί στην κούρσα για την εξασφάλιση του χρίσματος των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, διευρύνει το προβάδισμά της έναντι του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων, Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Ipsos για λογαριασμό του Reuters.

Το 46% των Αμερικανών που είπαν ότι είναι πιθανό να πάνε να ψηφίσουν τάχθηκαν υπέρ της Κλίντον, ενώ το 35% υπέρ του Τραμπ. Ένα 19% του αντιπροσωπευτικού δείγματος των 1.421 Αμερικανών εκλογέων ανέφερε ότι δεν προτίθεται να ψηφίσει ούτε την Κλίντον, ούτε τον Τραμπ.

Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε από την 30ή Μαΐου ως την 3η Ιουνίου.

Ο Τραμπ φερόταν να ισοψηφεί με την Κλίντον σε προηγούμενες έρευνες της Ipsos που είχαν διενεργηθεί τον Μάιο, οδηγώντας πολιτικούς παρατηρητές να κάνουν λόγο περί μιας αμφίρροπης κούρσας εν όψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου.

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ξεκινάει σήμερα το πρόγραμμα για την παχυσαρκία με 30.000 δικαιούχους – Ποιοι θα λάβουν σήμερα και αύριο SMS

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε πινακίδα εμπορικού κέντρου (ΦΩΤΟ)

Αγρίνιο: Σμπαράλια έγινε αυτοκίνητο μετά από τροχαίο με εγκλωβισμό του οδηγού (ΦΩΤΟ)