Η Χαμάς ανέλαβε την ευθύνη για τη διπλή τρομοκρατική επίθεση κοντά στο Τελ Αβίβ

15/01/2024 | 18:56

Η Χαμάς ανέλαβε την ευθύνη για τις συνδυασμένες επιθέσεις με εμβολισμό και μαχαιρώματα στη Ραανάνα το απόγευμα της Δευτέρας, οι οποίες άφησαν πίσω 17 τραυματίες (μεταξύ τους 6 παιδιά) και μία νεκρή.

Συγκεκριμένα, αφού ένας παλαιστίνιος μαχαίρωσε πολίτες, στην περιοχή Ραανανά, αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πλήθος. Οι δύο Παλαιστίνιοι δράστες, ένας 44χρονος και ένας 24χρονος, έχουν συλληφθεί και ταυτοποιηθεί.

Πιο αναλυτικά ό ένας τρομοκράτης μαχαίρωσε μια γυναίκα ενώ ο δεύτερος έκλεψε ένα αυτοκίνητο και προχώρησε σε επιθέσεις εμβολισμού σε διάφορες τοποθεσίες, επιβεβαίωσε η αστυνομία του Ισραήλ.

Δύο άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά μετά από πτώση στην οδό Haroshet, όπου και ένας 66χρονος μαχαιρώθηκε σοβαρά.

Επιπλέον δεκαπέντε άτομα τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων ένας 34χρονος και ένα αγόρι 16 ετών σε σοβαρή κατάσταση με τραύματα στο κεφάλι, ως αποτέλεσμα του εμβολισμού στον κεντρικό δρόμο της πόλης.

ertnews.gr

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ