Η Μπρέσια λύνει το συμβόλαιο του Μπαλοτέλι

06/06/2020 | 20:14

 

Την «πόρτα της εξόδου» στον Μάριο Μπαλοτέλι δείχνουν οι διοικούντες την Μπρέσια, καθώς ο Ιταλός επιθετικός δεν επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας εν όψει της επανέναρξης της Serie A, όπως αναφέρουν σήμερα τα ιταλικά ΜΜΕ. Ο 29χρονος άσος υπέγραψε πέρυσι τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «μπιανκατζούρι», ύστερα από την επάνοδο της ομάδας στα «μεγάλα σαλόνια» για πρώτη φορά μετά το 2011.

Παρότι στη διάρκεια της καριέρας του έχει αγωνιστεί σε σπουδαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους, όπως είναι η Ίντερ, η Μάντσεστερ Σίτι, η Μίλαν, η Λίβερπουλ και η Μαρσέιγ, και έχει φορέσει 36 φορές τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας, ο Μπαλοτέλι έχει τη φήμη… ταραξία. Το Sky Sports μετέδωσε ότι ο «Σούπερ Μάριο» ήρθε σε ρήξη με τον πρόεδρο της Μπρέσια, Μάσιμο Τσελίνο, καθώς δεν επέστρεψε στις προπονήσεις, όταν άρχισε στην Ιταλία η χαλάρωση των περιορισμών για την πανδημία του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, στον Μπαλοτέλι προτάθηκε κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με την Μπρέσια, την οποία απέρριψε, και στη συνέχεια ο σύλλογος έστειλε επιστολή στον δικηγόρο του, με την οποία τον ενημέρωνε ότι το συμβόλαιό του θα λυθεί.

Ο Μπαλοτέλι έχει σημειώσει στο τρέχον ιταλικό πρωτάθλημα πέντε γκολ σε 19 συμμετοχές με την Μπρέσια, η οποία είναι ουραγός στην κατάταξη της Serie A με 16 βαθμούς, εννέα μακριά από τη σωτηρία και ενώ απομένουν 12 αγωνιστικές για το τέλος.

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Κώστας Γενιδούνιας: Ο «βάσιμος λόγος» απόλυσής μου από την Hellenic Train είναι ότι είπα την αλήθεια

Με ελικόπτερο η διάσωση επιβάτη κρουαζερόπλοιου έξω από τη Ρόδο

Εμμανουήλ Καραλής και Αναστασία Μαγαλιού έτοιμοι για το πιο μεγάλο βήμα στη σχέση τους

Πάτρα: Γιορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Θαλασσαιμίας – ΦΩΤΟ

Μελιτζάντες φούρνου τύπου Parmigiana

Στα Καλάβρυτα η Νέα Αριστερά

Eurovision – Η περσινή εκπρόσωπος του Ισραήλ για τη Μαρίνα Σάττι ένα χρόνο μετά: «Ήταν η πιο σιχαμένη απ’ όλους»

Πυρκαγιά σε δάσος της Αρχαίας Ολυμπίας