Η Αθηνά Οικονομάκου μας δείχνει 3 τρόπους να φορέσουμε το biker jacket με κρόσια – ΦΩΤΟ

 

Η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε στην Ολλανδία και πιο συγκεκριμένα στους δρόμους του Άμστερνταμ, όπου ταξίδεψε μαζί με τις φίλες της και φωτογραφήθηκε με κομμάτια από τη νέα συλλογή του brand της τα οποία όμως συνδύασε εξαιρετικά και με ένα μαύρο biker jacket.

Το twist στο κλασικό δερμάτινο μαύρο μπουφάν είναι ότι διέθετε μακριά κρόσια στα μανίκια κάτι που του δίνει μια πιο cow boy επιρροή η οποία το κάνει αυτόματα και ένα statement κομμάτι.

Στο πρώτο της look η Αθηνά Οικονομάκου συνδύασε το biker jacket με ένα mini floral φόρεμα, μαύρες μπότες, μαύρο καπέλο, μαύρο οπάκ καλσόν και μαύρη ζώνη.

Στo δεύτερο look της η Αθηνά Οικονομάκου συνδύασε το leather jacket της με μια ολόσωμη κόκκινη φόρμα, μαύρες μπότες, μαύρο καπέλο, μαύρη τσάντα και μαύρη ζώνη.

Τέλος στο τρίτο look της η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε το μαύρο δερμάτινο μπουφάν με κρόσια μαζί με μια ολόσωμη χακί φόρμα και chain cross body bags του οίκου Chanel.

Η Αθηνά Οικονομάκου μας δείχνει 3 τρόπους να φορέσουμε το biker jacket με κρόσια - ΦΩΤΟ

Η Αθηνά Οικονομάκου μας δείχνει 3 τρόπους να φορέσουμε το biker jacket με κρόσια - ΦΩΤΟ

Η Αθηνά Οικονομάκου μας δείχνει 3 τρόπους να φορέσουμε το biker jacket με κρόσια - ΦΩΤΟ

https://www.govastileto.gr/

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πύργος: Δένδρο έπεσε πάνω σε εν κινήσει τρένο – Στο νοσοκομείο ο μηχανοδηγός- ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Πυροτεχνουργός της ΕΛ.ΑΣ βρήκε πολεμικό υλικό στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Αιγίου – Χειροβομβίδες και βλήματα όλμου ως εκθέματα!

Πάτρα: Επιτέθηκαν σε τρεις 19χρονους επειδή ο ένας φορούσε μπλούζα με ελληνική σημαία!-Τους χτύπησαν με ρόπαλα και σιδηρογροθιές

Πάτρα: Μεθυσμένος τα έκανε λίμπα στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου