Η Άρσεναλ ετοιμάζει πρόταση 90 εκατ. ευρώ για Γκιοκέρες

19/09/2024 | 16:44

Η Αρσεναλ είχε καταθέσει το καλοκαίρι επίσημη πρόταση 60 εκατ. ευρώ για να πάρει τον Βίκτορ Γκιοκέρες από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά η πορτογαλική ομάδα απάντησε αρνητικά.

Ο Μίκελ Αρτέτα όμως επιμένει για τον 26χρονο Σουηδό φορ και η ομάδα του Λονδίνου ετοιμάζει νέα πρόταση 90 εκατ. ευρώ για να πάρει τον Ιανουάριο τα δικαιώματα του από τα «λιοντάρια».

Ο Γκιοκέρες ξεκίνησε εντυπωσιακά και τη νέα σεζόν, έχοντας έως τώρα δέκα γκολ και πέντε ασίστ σε επτά ματς με τη φανέλα της Σπόρτινγκ, αλλά και της εθνικής ομάδας της χώρας του. Ο διεθνής άσος έχει ρήτρα εξαγοράς στο συμβόλαιο του με την ομάδα της Λισαβόνας, που λήγει το καλοκαίρι του 2028, στα 90 εκατ. ευρώ και ο Αρτέτα ζητά επίμονα την απόκτηση του.

Μάλιστα ο μάνατζερ του, Χασάν Κεντίκαγια, επιβεβαίωσε πως ο διεθνής επιθετικός τον Ιανουάριο ή στο τέλος της σεζόν θα φύγει από την Πορτογαλία. 

Η διοίκηση της ομάδας της Λισαβόνας συναντήθηκε ξανά με τον αθλητικό διευθυντή της Αρσεναλ, Εντου και ζήτησε αρχικά 120 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τα δικαιώματα του, αλλά η ομάδα του Λονδίνου εκτιμά πως τελικά η συμφωνία θα κλείσει στα 90 εκατ. ευρώ. Να σημειωθεί πως τα «λιοντάρια» τον είχαν αποκτήσει το καλοκαίρι του 2023 από την Κόβεντρι με μόλις 17 εκατ. ευρώ!

 

ΠΗΓΗ

 

Μόντο Ντουπλάντις: “Γιατί ήταν λάθος οι διακοπές στην Ελλάδα…” 

Ανθή Βούλγαρη: Επιστρέφει την Δευτέρα στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» – Το «ευχαριστώ» στην Βελίκα Καραβάλτσιου

Η χώρα που δεν έχει κουνούπια

Ύψιστη τιμή για τον Δημήτρη Χούπη – Έλαβε τον Χρυσό Σταυρό των Αγίων Αχιλλίου και Βησσαρίωνος – ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Άγιος έρωτας: Ο ενωμοτάρχης συλλαμβάνει τον Κυριάκο για τη δολοφονία της Κατρίν

Στους 270 οι νεκροί από τη συντριβή του Boeing της Air India

Γιώργος Μπαρτζώκας: «Δεν θέλω ποτέ να γίνω φίλος με τους παίκτες, κάποιοι δεν με αποδέχονταν»

Πνίγηκε 38χρονος στη Χαλκιδική