Η Αριάνα Γκράντε το νέο πρόσωπο του Givenchy

18/07/2019 | 18:28

H Ariana Grande (Αριάνα Γκράντε) ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντά της ως το νέο πρόσωπο του Givenchy.

Η πρώτη διαφημιστική εκστρατεία του πολυτελούς οίκου μόδας με πρωταγωνίστρια την Αμερικανίδα τραγουδίστρια έκανε ντεμπούτο το απόγευμα της Δευτέρας.

Η Grade φωτογραφήθηκε από τον Βρετανό φωτογράφο Craig McDean με ρούχα από τη συλλογή Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 του οίκου και τα μαλλιά της πιασμένα στη σήμα κατατεθέν αλογοουρά.

Η πρώτη διαφημιστική καμπάνια της Grande, #Arivenchy, σέβεται τις παραδόσεις του οίκου με φωτογραφίες πορτρέτα (τις οποίες προτιμούσε ο ιδρυτής του, Hubert de Givenchy και τις ονόμαζε “πόζες Givenchy”), αλλά έχει και μια σύγχρονη αισθητική.

Η Κλερ Γουέιτ Κέλερ (Clare Waight Keller) σχεδίασε τη συλλογή “ Winter Of Eden” που διαφημίζει η Αριάνα Γκράντε.

Η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε με φλοράλ φόρεμα, με ένα πράσινο blazer και με βραδινά σύνολα.

“ Τιμή μου που είμαι το κορίτσι σου και φορώ αυτές τις δημιουργίες” έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram η τραγουδίστρια δημοσιεύοντας φωτογραφίες της διαφημιστικής καμπάνιας.

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Ο ξακουστός θίασος «VARATE» ξανακτιπά απόψε με την τραγοδία «ΜΥΔΙΑ»

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)