Η …απομόνωση του Αντώναρου

09/10/2025 | 10:26

Στο Ωδείον Αθηνών εμφανίστηκε και ο Βαγγέλης Αντώναρος, φίλος του Ευριπίδη Στυλιανίδη, που παρουσιαζόταν το βιβλίο του για την Τεχνητή Νοημοσύνη.

Ως γνωστόν ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και βουλευτής μεταπήδησε από την ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά στον Κασσελάκη, έφυγε κι από κει και τώρα είναι κομματικά άστεγος. Ελάχιστοι του μίλησαν. Αναμενόμενο.

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

Πάτρα: Πωλείται διαμέρισμα στα Ψηλαλώνια

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της