Η απάντηση του Διονύση Γκοτσούλια σε Στεργιόπουλο και Παναγιωτόπουλο: «Στη Δημοκρατία οι αποφάσεις της πλειοψηφίας δεσμεύουν»

Στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, κοινοποιώντας την ανακοίνωση της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας Δυμαίων», επέλεξε να απαντήσει (εμμέσως, διότι δεν αναφέρεται σε ονόματα), ο επικεφαλής της παράταξης Διονύσης Γκοτσούλιας στους δύο πρώην δημοτικούς του συμβούλους, Στεργιόπουλο και Παναγιωτόπουλο, οι οποίοι σήμερα, όπως γράψαμε νωρίτερα, έστειλαν επιστολές ανεξαρτητοποίησης προχωρώντας σε ιδιαίτερα οξείς χαρακτηρισμούς ως προς το πρόσωπο του πρώην δημάρχου.

Αν και έχουμε προσπαθήσει πολλές φορές να επικοινωνήσουμε από το Σάββατο με τον κ. Γκοτσούλια, για να καταγράψουμε τη θέση του και τις δηλώσεις του, ως οφείλουμε σε θεσμικό πρόσωπο, σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις, δυστυχώς, αυτό δεν κατέστη δυνατό. Ο Διονύσης Γκοτσούλιας επέλεξε να απευθυνθεί δημοσίως μέσω του facebook γράφοντας:

«Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να απολογούμαστε σε όσους δεν αρέσουν οι δημοκρατικές αποφάσεις, οι οποίες λήφθηκαν από την συντριπτική πλειοψηφία των εκλεγμένων θεσμικών μας εκπροσώπων», ποστάροντας την ανακοίνωση της «Ενωτικής Πρωτοβουλία Δυμαίων – Νέοι Ορίζοντες», η οποία είναι η εξής:

«Η δημοτική μας παράταξη «Ενωτική Πρωτοβουλία Δυμαίων-Νέοι Ορίζοντες», με επικεφαλής τον Διονύση Γκοτσούλια, μετά από μακρές συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων, έλαβε τις τελικές της αποφάσεις για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Αποφάσεις που προέκυψαν μετά από εξαντλητική συζήτηση και κατά συντριπτική πλειοψηφία στη συνάντηση των Λουσικών, την Παρασκευή που μας πέρασε. Το μόνο που πρέπει να προστεθεί είναι τούτο: Στη Δημοκρατία οι αποφάσεις της πλειοψηφίας δεσμεύουν. Σε διαφορετική περίπτωση δεν υπάρχει Δημοκρατία». 

Β.ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη στείρωση της γάτας σας – Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία