Η απάντηση Τόσκα για το βίντεο των αναρχικών στα Εξάρχεια – BINTEO

14/09/2016 | 18:06

Ευθύνες στις προηγούμενες κυβερνήσεις για την προβληματική, όπως τη χαρακτήρισε, κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στα Εξάρχεια, απέδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας. Παράλληλα, χαρακτήρισε υποκρισία και υπερβολές τα όσα καταλογίζονται στη σημερινή κυβέρνηση, ότι δείχνει ανοχή σε δράσεις αντιεξουσιαστών.

«Κλείνετε τα μάτια σε όσα γίνονται τώρα και ξεχνάτε όσα δεν έγιναν», τόνισε ο κ. Τόσκας, απαντώντας στον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θόδωρο Παπαθεοδώρου, που έκανε λόγο για «ανοχή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σε δράσεις “πολιτοφυλακής”, από ομάδες αντιεξουσιαστών στα Εξάρχεια».

Με αφορμή το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και απεικονίζει ομάδα αντιεξουσιαστών να απομακρύνουν από τα Εξάρχεια, άτομα τα οποία, όπως υποστήριξαν, ήταν έμποροι ναρκωτικών, ο κ. Παπαθεοδώρου κατηγόρησε το υπουργείο ότι δεν προχώρησε σε καμία σύλληψη.

«Είναι προφανές ότι προσπαθούμε να συμμαζέψουμε καταστάσεις που θα έπρεπε να έχουν λυθεί εδώ και αρκετά χρόνια. Τα όσα υπερβολικά και υποκριτικά αναφέρονται σε χώρους πράγματι προβληματικούς, όπως είπε ο κύριος Παπαθεοδώρου, δεν βλέπουν τις ενέργειες που γίνονται τώρα και ξεχνούν τις ενέργειες που δεν είχαν γίνει ποτέ», αντέτεινε ο κ. Τόσκας.

«Δεν μπορώ να δεχτώ ότι η πολιτεία και το υπουργείο σας δεν αντιδρά σε τέτοια φαινόμενα. Το βίντεο είχε ως περιεχόμενο τη δράση πολιτοφυλακής αναρχικών στα Εξάρχεια. Αυτό είναι κατάλυση της Ελληνικής Δημοκρατίας σε έναν χώρο. Η απουσία της ΕΛ.ΑΣ είναι φανερή, αλλιώς θα έπρεπε να τους είχε συλλάβει. Γιατί το ανέχεστε; Γιατί δεν λέτε ότι η Δημοκρατία είναι απέναντι και δεν έχετε κανέναν διάλογο με αυτούς», σημείωσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Πηγή: newsbeast.gr

Μουκίδης σε Γιώργο Λιάγκα: «Χρωστάς συγγνώμη» – Η κόντρα στον «αέρα» για την Κλαυδία 

Aγριογούρουνο “έκοβε” βόλτες στον Διόνυσο!

Ο εθνικιστής Σιμιόν ζητά να ακυρωθούν οι προεδρικές εκλογές στη Ρουμανία – Καταγγέλλει νοθεία

Συγκλονίζει ο Ροντινέι: Είχα χάσει την οικογένειά μου έως τα 10 μου – Η μαμά μου έλεγε να δίνω χαρά στον κόσμο

Πήρε το «οκ» από το ιατρικό επιτελείο της Σίτι για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Ρόδρι!

Υπουργείο Δικαιοσύνης: Στο τέλος οδεύει η εκκρεμότητα 50.000 ψηφιακών πιστοποιητικών στο Πρωτοδικείο Αθηνών

Κρούσμα της νόσου των «τρελών αγελάδων» στη Βρετανία

Η Εριέττα Κούρκουλου αποκάλυψε ότι οι πρώην της είχαν πρόβλημα με την οικονομική της επιφάνεια