Η απάντηση της Καινούργιου στο ξέσπασμα της Ελένης Μενεγάκη

29/05/2017 | 20:27

Πανικός έχει προκληθεί την τελευταία εβδομάδα με το ξέσπασμα της Ελένης Μενεγάκη για τις φήμες που την θέλουν να αγοράζει την βίλα του Πέτρου Κωστόπουλου.

Η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή της έδειχνε στεναχωρημένη μετά από όλο αυτό το συμβάν και θέλοντας να απολογηθεί είπε ότι πέρασε ένα πολύ δύσκολο Σαββατοκύριακο.

«Ο αρχισυντάκτης επιλέγει να παίξουν κάποια θέματα, δεν θα κάνω εγώ λογοκρισία στα θέματά μου, κάνει θέματα τα οποία δεν με προσβάλλουν…. Ο κάθε δημοσιογράφος φέρνει τα θέματά του. Εγώ δεν μπορώ να τσεκάρω κάθε θέμα του κάθε δημοσιογράφου. Εγώ δεν φέρω ευθύνη πολλές φορές για πράγματα που μπορούν να ακουστούν… Δε φέρω ευθύνη για αυτά που λένε οι δημοσιογράφοι, είμαι παρουσιάστρια…» είπε μεταξύ άλλων. 

Πολύεδρο: Το πρόγραμμα της ερχόμενης εβδομάδας

Ένοχοι κρίθηκαν 2 κατηγορούμενοι στην υπόθεση της δολοφονίας της Μαλτέζας δημοσιογράφου

Ο Γιώργος Παπανδρέου, νέος Πρόεδρος του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας

Αχαΐα: Οι απατεώνες βρήκαν τον μάστορά τους… από ηλικιωμένη – Αστυνομική επιχείρηση και σύλληψη του “εισπράκτορα”

Μακαρονάδα με κόκκινη σάλτσα τόνου

Προς ΟΑΚΑ η Κηφισιά με τον Παναθηναϊκό να κρίνει την τελική έκβαση

Πάτρα: Έτσι συνελήφθησαν οι διακινητές κοκαΐνης – Είχαν κρύψει τα ναρκωτικά σε μηχανισμό μπαλκονόπορτας! (ΦΩΤΟ)

Μπάγια Αντωνοπούλου: Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα από όσα έχουν ειπωθεί για τον Γιώργο Παπαδάκη