Η Αννίτα Πάνια απαντά εάν μετάνιωσε που παντρεύτηκε τον Νίκο Καρβέλα

25/01/2023 | 09:19

 

 

Αννίτα Πάνια και Ηλίας Ψινάκης έκαναν πρεμιέρα στη late night ζώνη του MEGA, με την εκπομπή «Έλεος», η οποία τα είχε όλα. Καλεσμένο τον Αντώνη Σρόιτερ, την ειδική θεματική ενότητα «Podcast» αλλά και υποβολή των παρουσιαστών σε τεστ ανίχνευσης ψεύδους, με δύσκολες ερωτήσεις και χωρίς να μασάνε τα λόγια τους.

Ο Ηλίας Ψινάκης λοιπόν, «στρίμωξε» την Αννίτα Πάνια και εκείνη τα είπε έξω από τα δόντια. Μια από τις ιδιαίτερες ερωτήσεις που της έκανε αφορούσε τον γάμο της με τον Νίκο Καρβέλα και αν έχει μετανιώσει που τον παντρεύτηκε. «Όχι», απάντησε εκείνη και είπε αλήθεια.

Μάλιστα, το συνέχισε θέλοντας να μάθει πώς θα αντιδρούσε ο συνθέτης αν έκαναν σχέση. «Αν μάθαινε ο Καρβέλας ότι εμείς τα φτιάξαμε θα συγχυζόταν;», τη ρώτησε και η Αννίτα Πάνια απάντησε… αλήθεια. «Νομίζω ότι θα ξελάφρωνε. Με την έννοια ότι θα αισθανόταν ότι είμαι καλά. Αλλά αυτά είναι και υποθετικές ερωτήσεις».

Επίσης, ρωτήθηκε από τον μάνατζερ αν τον εμπιστεύεται. Η παρουσιάστρια απάντησε «ναι», αλλά ο πολύγραφος έδειξε πως έλεγε ψέματα.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως βρίσκει τον Ψινάκη «υπερβολικό» και ότι έχει πει «ναι» σε δουλειά μόνο και μόνο για τα χρήματα, με τον συμπαρουσιαστή της να μην χάνει την ευκαιρία να την αποκαλέσει «φιλάργυρη».

Όσο για το αν έχει εκδώσει βιβλίο με τίτλο «Η εκδίκηση του κ@@όχαρτου», παραδέχτηκε ότι πράγματι το έχει κάνει πριν πολλά χρόνια. «Όταν ήμουν άνθρωπος της διανόησης», σχολίασε.

https://www.in.gr/

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο Αλέξανδρος! Χάρισαν τα όργανά του! Συγκλονίζει η τραγωδία στο Λάππα

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Αχαΐα: Οι διαρρήκτες ήλθαν από την Αθήνα, αλλά δεν κατάφεραν να αρπάξουν το ΑΤΜ – ΦΩΤΟ

Λάππα Αχαΐας: Αγωνία για τον Αλέξανδρο που τραυματίστηκε σοβαρά στο χθεσινό τροχαίο-Θα τελεστεί παράκληση απόψε στον Άγιο Γεώργιο