Η Άννα Κορακάκη βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης

26/05/2023 | 11:50

Η Άννα Κορακάκη έχει πραγματοποιήσει μία σειρά από εξαιρετική εμφανίσεις και το 2023, με αποτέλεσμα να βρεθεί στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης στο αεροβόλο πιστόλι.

Η “χρυσή” Ολυμπιονίκης του Ρίο, στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 10 μέτρα στο αεροβόλο πιστόλι τη φετινή σεζόν, ενώ κατέκτησε επίσης το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο Κύπελλο στο Μπακού και την Αίγυπτο. Η Κορακάκη έχει μάλιστα εξασφαλίσει ήδη και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Κάπως έτσι, βρέθηκε και στην πρώτη θέση, στο ranking της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας σκοποβολής, έχοντας 8125 βαθμούς, έναντι 5518 βαθμών της δεύτερης Αρούνοβιτς από τη Σερβία. Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια έχει επίσης 5500 βαθμούς στην Ολυμπιακή κατάταξη, με τη Βερόνικα Μάγιορ από την Ουγγαρία να ακολουθεί με 4450 βαθμούς.

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Επιβεβαιώνεται ιατροδικαστικά η σοκαριστική καταγγελία πως16χρονος βίασε 12χρονη-Γνωρίστηκαν μέσω instagram-ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ – Ανακάλυψαν ναρκωτικά και όπλα μέσα σε σπίτι

Αχαΐα: Σοκάρει η αυτοκτονία άνδρα – Βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο, εντοπίστηκε σημείωμα

Αχαΐα: Κι άλλο περιστατικό βίας με πρωταγωνιστές ανήλικους – Έστειλαν 17χρονο μαθητή στο νοσοκομείο

Πάτρα: Μέσα σε Γυμνάσιο κακοποιήθηκε σεξουαλικά η 12χρονη – Αναμένεται δίωξη στον 16χρονο

Πάτρα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 16χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 12χρονης – Τι λέει ο δικηγόρος του-ΦΩΤΟ

Παρέμβαση Κασσελάκη για τον 18χρονο Μάριο – Ιταλοί αυτοδιοικητικοί στο πλευρό της μητέρας του