Η αδελφή της Μέγκαν Μαρκλ τσακώθηκε με τον πρίγκιπα Χάρι

28/12/2017 | 18:47

Σε δημόσια αντιπαράθεση με τον Πρίγκιπα Χάρι ήρθε η ετεροθαλής αδερφή της αρραβωνιαστικιάς του Μέγκαν Μαρκλ, Σαμάνθα. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του 33χρονου γαλαζοαίματου για το πώς πέρασαν οι δυο τους τα Χριστούγεννα με τη βασιλική οικογένεια.

«Η Μέγκαν πέρασε φανταστικά μαζί μας τα Χριστούγεννα. Είμαστε η οικογένεια που δεν είχε ποτέ», είχε πει ο Πρίγκιπας Χάρι. Η οργισμένη αντίδραση της Σαμάνθα, η οποία έχει τον ίδιο πατέρα με την Μέγκαν, δήλωσε πως «κανείς από την οικογένειά μας δεν απομόνωσε τη Μέγκαν. Αντίθετα, εκείνη ήταν πάντα πολύ απασχολημένη για να ασχοληθεί μαζί μας».

Η ετεροθαλής αδερφή της Μέγκαν Μαρκλ αισθάνεται απογοητευμένη από το γεγονός ότι o Πρίγκιπας Xάρι δεν αναγνωρίζει το πόσο υποστηρικτικοί ήταν πάντα οι συγγενείς της Μέγκαν απέναντι της. «Η Μέγκαν μεγάλωσε μέσα σε μία μεγάλη, ζεστή οικογένεια που αγαπιόταν και τηρούσε όλες τις παραδόσεις. Αν εκείνη δεν περνούσε χρόνο μαζί μας, έφταιγε μόνο το ότι είχε πάντα πάρα πολλές δουλειές», δήλωσε η Σαμάνθα Μαρκλ.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ-Δυτ. Ελλάδα: Προβολέας “προσγειώθηκε” από πλάτανο στο κεφάλι γυναίκας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πάτρας, Αχαΐας σήμερα Δευτέρα 7 Ιουλίου

Πάτρα: Επιτέθηκαν σε γιατρούς στα Επείγοντα του νοσοκομείου Ρίου

Ο καιρός στην Πάτρα σήμερα Δευτέρα

Fly Athens 2025: Πρώτος με ρεκόρ αγώνων ο Καραλής

Αυστραλία: Συνελήφθη ο δράστης της εμπρηστικής επίθεσης σε συναγωγή της Μελβούρνης

Monokini: Το πιο αποκαλυπτικό ολόσωμο του φετινού καλοκαιριού

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Με εκνευρίζει που είναι λίγο της τελευταίας στιγμής»