Ο Βαγγέλης Παυλίδης έγινε σήμερα το πρόσωπο της ημέρας στην Πορτογαλία, καθώς κοσμεί το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας A Bola με τον εντυπωσιακό τίτλο: «Pavlidis, animal de Champions», δηλαδή: «Παυλίδης, το θηρίο του Champions League»!
Ο Έλληνας διεθνής φορ εντυπωσίασε στην πρώτη του σεζόν με τη Μπενφίκα (2024/25), σημειώνοντας 30 γκολ και 13 ασίστ σε 57 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, αποδεικνύοντας πως άξιζε και με το παραπάνω την επένδυση των «Αετών» του Ντα Λουζ.
Στο Champions League, ο Παυλίδης είχε 7 γκολ και 3 ασίστ σε 12 συμμετοχές, με το αποκορύφωμα να είναι το χατ-τρικ απέναντι στην Μπαρτσελόνα, στο συναρπαστικό ματς της 21ης Ιανουαρίου 2025, όπου η Μπενφίκα ηττήθηκε με 4-5, αλλά ο Παυλίδης έκανε μια εμφάνιση που συζητήθηκε σε όλη την Ευρώπη.
Τι γράφει η A Bola
«Ο Έλληνας επιθετικός της Μπενφίκα σημείωσε επτά γκολ στην τελευταία έκδοση της κορυφαίας διοργάνωσης και δείχνει πως είναι γεννημένος για το Champions League», γράφει η πορτογαλική εφημερίδα, τονίζοντας το πόσο γρήγορα ο Παυλίδης προσαρμόστηκε στη νέα του ομάδα και πόσο καθοριστικός ήταν στα κρίσιμα παιχνίδια.
Η πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του
Ο πρώην επιθετικός των Άλκμααρ και Βίλεμ, έκανε την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του, δείχνοντας πως βρίσκεται στην κορυφαία φάση της αγωνιστικής του ωρίμανσης. Με την ταχύτητα, την αίσθηση του γκολ και την ικανότητα να δημιουργεί για τους συμπαίκτες του, έχει εξελιχθεί σε ηγέτη της επιθετικής γραμμής της Μπενφίκα.
sport-fm.gr