H Zένια Μπονάτσου είναι ερωτευμένη

07/03/2019 | 12:31

Η κόρη του Βλάση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου μεγάλωσε, συμμετέχει σε μια πολύ επιτυχημένη θεατρική παράσταση τα “Χτυποκάρδια στα θρανία” η οποία ανεβαίνει στο θέατρο ΗΒΗ σε σκηνοθεσία Λάκη Λαζόπουλου και είναι πολύ ερωτευμένη με τον συνάδελφό της Σωτήρη Μανίκα με τον οποίο είναι αρκετό καιρό μαζί.

Με το Σωτήρη γνωρίστηκαν στην δραματική σχολή Ίασμος  και ερωτεύτηκαν με το πέρασμα του χρόνου, ενώ έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν και πιο συγκεκριμένα το 2017 στην παράσταση “Love Play” σε σκηνοθεσία του Βασίλη Μυριανθόπουλου.

Η ίδια η 22χρονη σήμερα Ζένια προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή και να προσπαθεί να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το ίδιο επιθυμεί και ο σύντροφός της.Τους βλέπουμε συχνά μαζί σε δημόσιες εμφανίσεις και ο σύντροφός της τη στηρίζει πολύ.

To μυστικό δείπνο των «23» στο σπίτι της Κατσέλη – Ποιοι μετείχαν

Πάτρα: Εφημερεύοντες γιατροί το Σαββατοκύριακο 17-18 Μαΐου

Οι τράπεζες υιοθετούν νέες τεχνολογίες για την απλοποίηση των συναλλαγών

Superman: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της ταινίας

 Πλοίο “έχασε” την άγκυρα και δεν μπορούσε να δέσει – Περιπέτεια για 134 επιβάτες και πλήρωμα

Τελικός Eurovision 2025: Τι ώρα είναι σήμερα στην ΕΡΤ1 – Πώς ψηφίζουμε – Πότε εμφανίζεται η Κλαυδία

Επείγοντα: Τέλος Μαΐου το ηλεκτρονικό βραχιολάκι και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας

Πάτρα: Σοκ με τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Ο οδηγός ήταν εγκλωβισμένος για ώρα κάτω από το ΙΧ – ΦΩΤΟ