H Σία Κοσιώνη μας δείχνει τις ζημιές στο γραφείο της μετά τη βόμβα στον ΣΚΑΪ

17/12/2018 | 18:01

Υλικές ζημιές χωρίς να σημειωθεί τραυματισμός είναι o απολογισμός από την έκρηξη βόμβας στο κτήριο του ΣΚΑΪ, τα ξημερώματα της Δευτέρας στις 02.30. Η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν μεγάλη από την πρώτη στιγμή, καθώς θεώρησαν ότι δεν πρόκειται για φάρσα.

Το ωστικό κύμα της έκρηξης ήταν μάλιστα τόσο ισχυρό, ώστε έγινε αισθητό σε απόσταση εκατοντάδων μέτρων, προκαλώντας έτσι μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους των παρακείμενων περιοχών.

Το δικό της μήνυμα θέλησε να στείλει λίγες ώρες μετά την επίθεση και η Σία Κοσιώνη, η οποία δημοσίευσε στο Facebook μια φωτογραφία από τις υλικές ζημιές που υπέστη το γραφείο της και έγραψε: «Δεν φοβηθήκαμε ποτέ. Ούτε τώρα θα φοβηθούμε. Λάθος υπολογισμός».

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη στείρωση της γάτας σας – Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία

Κώστας Γενιδούνιας: Ο «βάσιμος λόγος» απόλυσής μου από την Hellenic Train είναι ότι είπα την αλήθεια

Με ελικόπτερο η διάσωση επιβάτη κρουαζερόπλοιου έξω από τη Ρόδο

Εμμανουήλ Καραλής και Αναστασία Μαγαλιού έτοιμοι για το πιο μεγάλο βήμα στη σχέση τους

Πάτρα: Γιορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Θαλασσαιμίας – ΦΩΤΟ

Μελιτζάντες φούρνου τύπου Parmigiana