H Σαρλίζ Θερόν είναι μία από εμάς -Τρώει BBQ παϊδάκια με τα χέρια

10/03/2019 | 16:58

Η διάσημη ηθοποιός, Σαρλίζ Θερόν περνάει υπέροχα στο Τέξας τις τελευταίες ημέρες.

Η 43χρονη ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία στο προφίλ της, στο instagram όπου η ίδια δείχνει να απολαμβάνει μπάρμπεκιου παϊδάκια σε ένα γνωστό στέκι της περιοχής.

Η Σαρλίζ Θερόν βρέθηκε στο South by Southwest Festival στο Ώστιν, του Τέξας το Σάββατο με αφορμή την προβολή τη νέας ρομαντικής κωμωδίας που πρωταγωνιστεί, Long Shot. Μαζί της όλοι όσοι συμμετέχουν στην ταινία και φυσικά δε χάνουν ευκαιρία να μοιράζονται μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα στα social media και συγκεκριμένα στο instagram.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι για μία ακόμη φορά η Σαρλίζ Θερόν ήταν απλά εντυπωσιακή.

Με το νέο της καστανό hairlook, όπου πρώτη φορά την είδαμε στα φετινά Όσκαρ, η Σαρλίζ δείχνει να απολαμβάνει το φαγητό της φορώντας λευκό πουκάμισο με βολάν και oversized μαύρα γυαλιά ηλίου.

Η φωτογραφία που μοιράστηκε η Σαρλίζ στο προφίλ της στο instagram.

Αρκετά στιγμιότυπα της Σαρλίζ να απολαμβάνει τα παϊδάκια της μοιράστηκε μαζί μαζί μας η στενή της φίλη και στιλίστριά της, Leslie Fremar. Συγκεκριμένα τα είδαμε στο προφίλ της, στο instagram, σε stories.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η διάσημη ηθοποιός δείχνει τον πραγματικό της εαυτό στους fans της. Σε όλη την πορεία της καριέρας της έχει αποδείξει ότι είναι cool και δε διστάζει να τσαλακωθεί!

Μία ακόμη φωτογραφία από το instagram story της Leslie Fremar, όπου η ίδια σκουπίζει τους λεκέδες στο στόμα της Σαρλίζ και σχολιάζει πως γι αυτό είναι οι φίλοι!

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο