H Μαρία Σάκκαρη στο Οπεν της Μαδρίτης, πέρασε στις «16»

02/05/2021 | 19:18

Στη φάση των «16» του Όπεν της Μαδρίτης προκρίθηκε η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αντιμετώπισε την Ανέτ Κονταβέιτ, στο πλαίσιο της φάσης των «32», και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην τενίστρια από την Εσθονία.

Η Σάκκαρη επιβλήθηκε εύκολα με 6-3, 6-1 ύστερα από αγώνα διάρκειας 61 λεπτών και πήρε το «εισιτήριο» για τους «16». Εκεί η Ελληνίδα τενίστρια (Νο 19 στον κόσμο και Νο 16 στο κυρίως ταμπλό) θα αντιμετωπίσει την Καρολίνα Μούχοβα από την Τσεχία (Νο 20 στην παγκόσμια κατάταξη), η οποία έκανε την έκπληξη και απέκλεισε στους «32» την Ναόμι Οσάκα από την Ιαπωνία (Νο 2 στον κόσμο), επικρατώντας με 6-4, 3-6, 6-1.

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό βίας στην πλ. Γεωργίου – 15 άτομα πλάκωσαν στο ξύλο δύο ανήλικα αγόρια και τους τραυμάτισαν με κλειδιά τα πρόσωπα!

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου: Πότε παραδίδονται τα τελευταία χιλιόμετρα

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «13 ώρες εργασίας το 2025 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και η Νίκη Κεραμέως με 1,3 εκατομμύριο»

Πάτρα: Νέο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων – Έστησε καρτέρι για να εκδικηθεί επειδή τον έδειραν το Σάββατο

Αχαΐα: Άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Τούμπαρε ΙΧ – Ένα άτομο στο νοσοκομείο του Ρίου (ΒΙΝΤΕΟ)