Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μόλις ημέρες η Αμερικανίδα πρέσβης στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκιλφόιλ, θέλησε να διασκέδασε στα μπουζούκια. Μάλιστα και αυτή τη φορά επέλεξε να επισκεφθεί το νυχτερινό μαγαζί που τραγουδάει ο Κωνσταντίνος Αργυρός μαζί με τη Δέσποινα Βανδή. Μάλιστα, είχε στο πλευρό της και τον μονάκριβο γιο της, Ρόναν Άντονι Βιλένσι.
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο της, Ρόναν Άντονι Βιλένσι, τον οποίο έχει αποκτήσει από τον δεύτερο γάμο της με τον επιχειρηματία Έρικ Βιλένσι. Μητέρα και γιος, ο οποίος συνοδευόταν από μία ξανθιά κοπέλα, κατέφθασαν μέσα στο Σαββατοκύριακο (20-21.12.2025) στο γνωστό κέντρο της Αθήνας, συνοδεία της ασφάλειας της ισχυρής κυρίας των ΗΠΑ.

Η πρέσβης των ΗΠΑ ήταν κομψή και απλή σε αυτή τη δημόσια έξοδό της, επιλέγοντας ένα total black σύνολο που ταίριαζε άψογα στη σιλουέτα της.

