H Ένωση Στρατιωτικών Αχαΐας στον εορτασμό των Ενόπλων Δυνάμεων 

22/11/2025 | 16:35

Την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου εορτάστηκε στην Πάτρα μία εκ των μεγαλύτερων Θεομητορικών εορτών, τα Εισόδια της Θεοτόκου, καθώς και η ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Μια ημέρα, κατά την οποία αποδίδεται τιμή στα στελέχη του Στρατού Ξηράς, του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας, τα οποία υπό τη σκέπη της «Υπερμάχου Στρατηγού» επιτελούν καθημερινά την αποστολή που τους έχει ανατεθεί.

H Ένωση Στρατιωτικών Αχαΐας στον εορτασμό των Ενόπλων Δυνάμεων 

Τελέστηκε επίσημη Δοξολογία στον Ι. Ν. Αγ. Ανδρέου χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ.κ. Χρυσοστόμου, ενώ ακολούθησε στο προαύλιο του Ι.Ν. Αγ. Ανδρέου επιμνημόσυνη δέηση καθώς και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των υπό των Τούρκων σφαγιασθέντων το 1821 Πατρέων.

Έπειτα από πρόσκληση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας (Ε.Σ.Π.Ε.ΑΧ.) και τα εν ενεργεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν στην Αχαΐα εκπροσώπησε στις εκδηλώσεις ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης κ. Βασίλειος Στροσκίδης.

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Πατρινό Καρναβάλι 2026 – Νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση: Ένα ατέλειωτο πεδίο χαράς, εξωστρέφειας και γιορτής! ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Καρναβαλικός «πυρετός» συνεπήρε Πατρινούς και επισκέπτες στη Μεγάλη Παρέλαση της Κυριακής (ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα – Άγρια επίθεση από μέλη καρναβαλικού πληρώματος σε δύο νεαρά άτομα, τους έστειλαν στο νοσοκομείο