Η Έφη Αχτσιόγλου διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η βουλευτής της Νέας Αριστεράς, η οποία περιμένει αγόρι, αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης (15.05.2025) μία ξεκαρδιστική ιστορία με τον 4χρονο γιο της, Άρη.
Καλεσμένη στο πλατό του Action24 η Έφη Αχτσιόγλου ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο Σεραφείμ Κοτρώτσο πώς βιώνει ο γιος της ο Άρης το γεγονός ότι η μητέρα του, θα φέρει στον κόσμο και δεύτερο παιδί.
Σεραφείμ Κοτρώτσος: Ο Άρης είναι 4 ετών, πώς το βιώνει όλο αυτό; Καταλαβαίνει ότι έρχεται μωράκι και δεν θα είναι το μόνο παιδάκι στο σπίτι;
Έφη Αχτσιόγλου: Θεωρητικά είναι εντάξει, αλλά στην πράξη θα το δούμε, θα του έρθει λίγο… κατακούτελα, απάντησε γελώντας η βουλευτής.
Σ.Κ.: Τι του έχετε πει εσείς;
Έ.Α: Ότι σε λίγο θα υπάρχει ο αδερφούλης σου.
Σ.Κ.: Αγόρι θα είναι και το δεύτερο;
Έ.Α.: Ναι, ναι, μόνο αγόρια κάνουμε…
Σ.Κ.: Α, αγορονομάνα δηλαδή; Και η πρώτη ερώτηση του Άρη ποια ήταν;
Φορτηγό έπεσε από γέφυρα της Πέτρου Ράλλη και κατέληξε στη Θηβών – «Αν είχα καθυστερήσει θα είχε πέσει πάνω μου» 20:19 Πέμπτη 15.05
Έ.Α.: Με ρώτησε αν το μωράκι μέσα στην κοιλιά είναι και με τη δική του μαμά! Και του είπα ότι η καρδούλα της μαμάς μεγαλώνει και θα αγαπάει και τους δύο το ίδιο και τα λοιπά…
https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs14jwkobpkx&playlistId=v-d9wyvgbympftΦαίνεται, λοιπόν, ότι ο μικρός Άρης αντιλαμβάνεται κιόλας τον ανταγωνισμό που θα έχει για τη μαμά του, Έφη Αχτσιόγλου.