Γυναίκα κομάντο από το Καστελόριζο αποδεικνύει γιατί ακόμη μπορούμε να ελπίζουμε

16/03/2016 | 06:33

Για όσους αναρωτιέστε γιατί “αποσύραμε” το θέμα της γυναίκας των Καταδρομών που είχε γίνει γνωστή από την επίσκεψη Δένδια στο Καστελόριζο , έχουμε την πιο απλή απάντηση: μας το ζήτησε ευγενικά  προσθέτοντας όμως και κάτι που μας εντυπωσίασε όταν την ρωτήσαμε γιατί: “Η δουλειά στην οποία έχω ταχθεί είναι άλλη ,όχι η προσωπική μου προβολή”!

Μια γυναίκα, την Ημέρα της Εορτής των Γυναικών ,με μια φράση μας κάνει να αναθαρρήσουμε και να σκεφτούμε ότι υπάρχει σ΄ αυτή τη χώρα πάντα ελπίδα. Όσο υπάρχουν άνθρωποι -άνδρες και γυναίκες- που βάζουν καθήκον, αποστολή και επαγγελματισμό πάνω απ΄ όλα . Και κυρίως πάνω από την προσωπική τους προβολή.

Εδώ στην Αθήνα δεν έχουμε συνηθίσει σε τέτοιες απόψεις και συμπεριφορές και θα μας επιτρέψετε την έκπληξη. Την ευχάριστη έκπληξη.

Δεν είναι η εξαίρεση η Κυρία του Καστελόριζου στις ΕΔ. Στα “μεσαία” στελέχη, σ΄ αυτά που συνηθίζουμε να λέμε “ραχοκοκαλιά” του στρατεύματος αυτές οι απόψεις κυριαρχούν. Ευτυχώς! Γιατί μόνο έτσι έχουμε ελπίδα.

Πηγή: Militaire.gr

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας