Γράφουν Ιστορία στο ΝΒΑ οι Αντετοκούνμπο: Στους Μπακς και ο Άλεξ!

13/10/2025 | 22:23

Οι Μιλγουόκι Μπακς υπέγραψαν συμβόλαιο two-way με τον Άλεξ Αντετοκούνμπο, όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπος της οικογένειας και μάνατζερ της Octagon, Άλεξ Σαρατσής, στο ESPN.

Ο Άλεξ θα πλαισιώσει τους δύο μεγαλύτερους αδελφούς του, Γιάννη και Θανάση, στο ρόστερ των «Ελαφιών», σηματοδοτώντας την πρώτη φορά στην Ιστορία του NBA που τρία αδέλφια βρίσκονται ταυτόχρονα και δεσμεύονται με συμβόλαιο με την ίδια ομάδα.

Η εφετινή αγωνιστική περίοδος βρήκε τον 24χρονο φόργουορντ να κάνει προετοιμασία με τον Άρη, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε για να επιστρέψει στις ΗΠΑ και στους Μπακς, στους οποίους είχε θητεύσει από το 2022 έως το 2024, όντας μέλος της θυγατρικής τους ομάδας στη G-League, των Ουισκόνσιν Χερντ.

ertnews.gr

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε πινακίδα εμπορικού κέντρου (ΦΩΤΟ)

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος