Γλυκό με φράουλα, γιαούρτι και επικάλυψη σοκολάτας

20/08/2025 | 06:10

Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη και δεν χρειάζεται ούτε ζυγαριά. Αρχικά, ψιλοκόβουμε τις φράουλες, τις βάζουμε σε ένα μπολ και έπειτα προσθέτουμε όσες κουταλιές γιαούρτι θέλουμε, όχι υπερβολικά όμως πολλές καθώς το μείγμα θα γίνει νερουλό.

Μπορεί κανείς επίσης να πειραματιστεί και να προσθέσει στο μείγμα μέλι ή και βανίλια για έξτρα γεύση, αυτό όμως εξαρτάται από τα γευστικά γούστα του καθενός.

Σε ένα ταψί βάζουμε τη λαδόκολλα και με τη βοήθεια ενός κουταλιού φτιάχνουμε μπουκίτσες και τις τοποθετούμε με μια μικρή απόσταση. Αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι το μείγμα να σφίξει.

Αφού έχουμε λιώσει την κουβερτούρα της επιλογής μας (γάλακτος ή μαύρη για πιο υγιεινό αποτέλεσμα) βουτάμε τις μπουκιές μας μέσα και αφήνουμε ξανά στο ταψί. Όταν η σοκολάτα σφίξει, οι μπουκιές μας είναι έτοιμες.

Πηγή: bovary.gr

“Επιδημία” τροχαίων στην Πάτρα! Κι άλλο σε διασταύρωση – “καρμανιόλα”, τραυματίστηκε γυναίκα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ξύπνησαν μνήμες στην Αμερικής – Νέο τροχαίο με δίκυκλο στο σημείο που σκοτώθηκε ο 27χρονος Δημήτρης Λιόπετας (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Λιόπετα-Θρήνος και πλήθος κόσμου στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου-ΦΩΤΟ

Από τη Δυτική Ελλάδα η 25χρονη που σκοτώθηκε σε φρικτό τροχαίο στο Κιάτο

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο του 47χρονου δημοσίου υπαλλήλου Παναγιώτη Χονδρού

Πάτρα: Τα έκανε… λίμπα σε Αστυνομικό Τμήμα

Πάτρα: Προφυλακίστηκε ο 39χρονος οδηγός για το τροχαίο με θύμα τον Δημήτρη Λιόπετα – ΝΕΟΤΕΡΑ

Ερύμανθος: Συνταξιούχος αστυνομικός ο δράστης των πυροβολισμών, οδηγείται αύριο στον ανακριτή – Κτηματικές διαφορές το κίνητρο της επίθεσης