Γκραντ: «Θα πάμε να νικήσουμε δύο παιχνίδια – Σίγουρα αν παίξει θα μας βοηθήσει ο Ματίας»

20/05/2025 | 20:56

Ξεκάθαρος ότι ο στόχος του Παναθηναϊκού στο Final-Four της Euroleague είναι να νικήσει δύο παιχνίδια και να κάνει το back-to-back ήταν ο Τζέριαντ Γκραντ στις δηλώσεις του κατά την αναχώρηση της αποστολής για το Αμπου Ντάμπι.

Ο Αμερικανός επεσήμανε ότι οι πράσινοι θα πάνε να κάνουν το παιχνίδι τους και παραδέχθηκε ότι εάν ο Λεσόρ μπορέσει να αγωνιστεί έστω και λίγο τότε θα είναι μία σημαντική βοήθεια.

«Πάμε να νικήσουμε δύο παιχνίδια. To back-to-back είναι πιο δύσκολο από αυτό που κάναμε πέρσι. Φέτος όλοι θέλουν να μας κερδίσουν. Το λέμε μεταξύ μας από την αρχή της σεζόν, γιατί όλοι θέλουν να κερδίσουν την ομάδα που έχει τα σκήπτρα, είναι πια παραπάνω πίεση. Είμαστε πεινασμένοι για τον τίτλο, θέλουμε να τον κερδίσουμε.Είχαμε μερικές ημέρες ξεκούρασης, κάναμε ορισμένες καλές προπονήσεις και είμαστε έτοιμοι για το ματς με τη Φενέρμπαχτσε. Όλοι κοιτάμε τον ημιτελικό», ανέφερε.

Σχετικά με τη συμμετοχή του Λεσόρ τόνισε: «Αν καταφέρει να παίξει σίγουρα θα μας βοηθήσει, είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της EuroLeague», ενώ σχολίασε και τα όσα είπε ο Μπάλντγουιν για την επικείμενη μάχη τους… «αφήνω το παιχνίδι μου να μιλήσει».

sport-fm.gr

“ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ: Ο Κύκλος του Αίματος” στο Επίκεντρο+

Πάτρα: Ο Κώστας Κρομμύδας υπογράφει αντίτυπα του νέου του βιβλίου

Αίγιο: “Έφυγε” η Αλίκη Κουνινιώτη, σύζυγος του πρώην Δημάρχου

Γ. Γεραπετρίτης στο AP: Η Ελλάδα στο πλευρό της Ουκρανίας – Να σταματήσει ο «εφιάλτης» στη Γάζα

ΗΠΑ: Ο ΥΠΕΞ Ρούμπιο λέει πως η Ουάσιγκτον δεν έχει συζητήσει την απέλαση Παλαιστινίων από τη Γάζα στη Λιβύη

Ανήλικοι ξυλοκόπησαν άγρια 50χρονο και τον έστειλαν στη ΜΕΘ – «Μείνε όπως είσαι εκεί, να πεθάνεις»

Οι ΗΠΑ ανοίγουν το δρόμο για δασμούς σε εισαγωγές ηλιακής ενέργειας ύψους 13 δισ. δολαρίων

Λοβέρδος: Δεν στέκεται Προανακριτική με το 291 του Ποινικού Κώδικα, είναι νομικό λάθος του ΠΑΣΟΚ