Γκουαρντιόλα για την απόλυση του Μουρίνιο: Εμένα με στήριξαν όταν δεν είχα κατακτήσει τίποτα

25/04/2021 | 11:46

 

 

Την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο από την Τότεναμ σχολίασε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, τονίζοντας ότι δε στηρίχτηκε από τη διοίκηση της αγγλικής ομάδας.

Η Μάντσεστερ Σίτι θα αντιμετωπίσει την Τότεναμ σήμερα στον τελικό του Λιγκ Καπ, με τον Ράιαν Μέισον να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία των Λονδρέζων, καθώς ο Special One εδώ και λίγες ημέρες αποτελεί παρελθόν.

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του σημερινού αγώνα ο καταλανός τεχνικός μίλησε για την απόλυση του πορτογάλου τεχνικού και τόνισε ότι δε στηρίχτηκε από τη διοίκηση της Τότεναμ.

«Εμένα με στήριξαν όταν δεν είχα κατακτήσει τίποτα. Η επιτυχία ήρθε αργότερα. Και ο σεΐχης και ο Καλντούν ήταν πάντα μαζί μου ακόμα και στις δύσκολες ήττες, και με έκαναν πιο δυνατό για να έρθουν οι επιτυχίες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκουαρντιόλα.

https://www.in.gr/

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τι λένε ο πατέρας και η φίλη της αγνοούμενης

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Κορυφώνεται η αγωνία για την 16χρονη Λόρα που αγνοείται – Το μήνυμα της οικογένειάς της