Γιουβέτσι με λαχανικά

29/03/2025 | 15:00

Συνταγή για Σαρακοστιανό γιουβέτσι με μελιτζάνες, κολοκυθάκια και πιπεριές για την περίοδο της Σαρακοστής αλλά και κάθε περίοδο νηστείας. Ένα ελαφρύ γιουβέτσι με κριθαράκι, βότανα και μπαχαρικά που θα γεμίσουν το τραπέζι σας με τον πιο νόστιμο τρόπο, από τον Γιώργο Ζώλη.

Υλικά

κριθαράκι 1 φλυτζάνι μέτριο
νερό 3 φλυτζάνια
σάλτσα ντομάτας 200 ml (χυμός)
ελαιολαδο 100 ml
αλατι Κατά βούληση
πιπέρι Κατά βούληση
Καπνιστή πάπρικα 1 κουταλιά της σούπας
κρεμμυδι 2 ξερά
σκορδο 2 σκελίδες
πιπεριά 4 διάφορα χρώματα
καρότο 1 μεγάλο
μελιτζάνα 1
κολοκυθάκια 2
ντοματίνια 20
μαιντανος Μισό ματσάκι

daddy-cool.gr

 

Πάτρα: Δεύτερη νύχτα με πύρινο εφιάλτη – Μπαράζ μηνυμάτων του 112 για εκκενώσεις οικισμών, κλειστή η Περιμετρική (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πύρινος όλεθρος στην Πάτρα: Εκτός ελέγχου η φωτιά – Καίγονται σπίτια, απομάκρυνση κατοίκων και απεγκλωβισμοί (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Εφιαλτικές στιγμές από τις μεγάλες πυρκαγιές σε Δυτική Αχαΐα και Συχαινά: Εκκενώνονται Μποζαΐτικα, Μπάλα & Βούντενη, αναζητούν ύποπτους για τη φωτιά της Πάτρας (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Κόλαση φωτιάς στα Συχαινά: Κάηκαν σπίτια, εκκενώνονται οικισμοί και κτίρια – Δραματικές στιγμές για τους κατοίκους (ΦΩΤΟ & BINTEO)

Πάτρα: Προσαγωγή δύο υπόπτων για την καταστροφική πυρκαγιά στα Συχαινά

Πάτρα – Αδιανόητο περιστατικό: Άνδρας άρπαξε πυροσβεστικό εξοπλισμό και “μπλόκαρε” την κατάσβεση

Σε κατάσταση πύρινης “πολιορκίας” η Πάτρα: Εκκενώνονται Καραμανδάνειο και Κωνσταντοπούλειο (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Φωτιά στην Πάτρα: Υπό έλεγχο η εστία στην περιοχή του Μπάλα – Προσήχθησαν δύο άτομα που κινούνταν ύποπτα με μηχανή (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)ΝΕΟΤΕΡΑ