Γιουβέντους: Ο Μάσιμο Αλέγκρι εφαρμόζει «ritiro» και ετοιμάζεται να «κόψει» παίκτες

01/11/2021 | 20:43

Η Γιουβέντους ηττήθηκε και από την Βερόνα, βρίσκεται στο -16 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στην Serie A και ο Μάσιμο Αλέγκρι παίρνει δραστικά μέτρα, για να… μαζέψει ό,τι μπορεί.

Μετά από απόφαση του Μάσιμο Αλέγκρι -και για δεύτερη φορά στην ιστορία της Γιουβέντους– οι παίκτες της ομάδας και το τεχνικό τιμ θα «κλειδωθούν» στο προπονητικό κέντρο της ομάδας (σ.σ. Θα γίνει δηλαδή το λεγόμενο ritiro), μέχρι το ερχόμενο Σάββατο και τον εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Φιορεντίνα.

Την ίδια στιγμή, η «Gazzetta Dello Sport» αναφέρει ότι ο Μάσιμο Αλέγκρι δεν θα μείνει μόνο στο ritiro, αλλά είναι πολύ πιθανό να πάρει και… σκούπα, σε μια προσπάθεια να “τραβήξει τα γκέμια” στην Γιουβέντους. Τα ονόματα των Κιν, Μπεντακούρ, Ραμπιό, Κουλουσέφσκι και Μοράτα είναι αυτά που.. ακούγονται.

πηγη

Σεισμός κοντά στην Αρεόπολη Λακωνίας – Αισθητός και στην Καλαμάτα

Πάτρα: Συνεχίζεται ο “εφιάλτης” με τα ασυντήρητα κτίρια – Νέα πτώση τσιμέντων στην Κορίνθου ΦΩΤΟ

Ενώπιον του ΜΟΔ σήμερα η δολοφονία της Κυριακής Γρίβα έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων

Κινείται για τον Μόντριτς η Μίλαν

Μονή Σινά: Στο Κάιρο η ελληνική αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Γ. Γεραπετρίτη – Τι αναμένει η Αθήνα

e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών έως την Παρασκευή 6 Ιουνίου

Το πρόγραμμα της εβδομάδας στο Πολύεδρο

Σαράντα ημέρες χωρίς την Αλεξάνδρα