Γιώτα Τσιμπρικίδου: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένουν με τον σύζυγό της, Άγγελο Ανδριανό

21/12/2025 | 15:34

Η Γιώτα Τσιμπρικίδου βρίσκεται σε μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, η οποία αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει, μέσα από μια ιδιαίτερα συγκινητική δημοσίευση στο Instagram.

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός μοιράστηκε, με αφορμή τα Χριστούγεννα, με τους διαδικτυακούς φίλους της τη χαρά της, επιλέγοντας ένα άκρως συμβολικό και τρυφερό τρόπο.

Η Γιώτα Τσιμπρικίδου πόζαρε μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού της, κρατώντας στα χέρια της το υπερηχογράφημα του μωρού της, δημιουργώντας ένα κάδρο γεμάτο συναίσθημα και προσμονή. Η φωτογραφία απέσπασε, σε εορταστικό κλίμα, αμέτρητα σχόλια και ευχές.

Στη λεζάντα της ανάρτησης αποκάλυψε ότι το μωρό που περιμένει είναι κοριτσάκι, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Βρήκα ένα γράμμα στο δέντρο – είναι από την κόρη μας… έρχεται».

zougla

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη

Πάτρα: Άγιο είχαν οι νεαροί που τούμπαρε το ΙΧ τους τα ξημερώματα στην Ακτή Δυμαίων -ΦΩΤΟ